Navštíveno 1399x

Ahoj. Chci se zeptat na sadu komponentních reproduktorů jmenovaných výše. Koupil jsem je a chci je nechat od kámoše dát do auta. Někdo mi ale nasadil brouka do hlavy s tím,že ty výhybky,co tam jsou,jsou nějaký špatný. Ne v tom smyslu,že by byly nějaký rozbitý,ale že to půjde blbě zapojit. Údajně proto,že mají vstup signálu,ale výstup je pouze na tweeter,není tu výstup pro woofer(prostě se tam dají strčit jen 4 kabely,zatímco u jiných výhybek se dá strčit kabelů 6).Dokázal by mi to někdo vysvětlit,případně sem hodit nějaké schéma zapojení??
Jelikož ta výhybka je výšku je tam pro ni taky jen připojení kabel od rádia dej prva na středobas a potom na výhybku nebo at to přivede do výhybky na vstup z toho vstupu paralelně na středobas a výšku klasicky na výstup výšky je to komplikovanější jen v tom že jeden signál z rádia musíš současně poslat jak na středobas tak na výhybku tot vše
Jelikož ta výhybka je jen pro výšku je tam pro ni taky jen připojení kabel od rádia dej prva na středobas a potom na výhybku nebo at to přivede do výhybky na vstup z toho vstupu paralelně na středobas a výšku klasicky na výstup výšky je to komplikovanější jen v tom že jeden signál z rádia musíš současně poslat jak na středobas tak na výhybku tot vše
ha zrada kdyžtak to někdo smázněte dikec

25.06.2007, 23:38 |
Nepér Prostě je to třeba rozdvojit, jedno jestli u výhybky, nebo u rádia.
nepér ještě třetí verze na středobasu at to máme vše pohromadě