Navštíveno 1736x

Můžete někdo poradit jak nejlépe utlumit dveře v kufru, kde bude největší nápor vybrací od subwooferů??
26/06/2007 13:12 Fridom
Taky jsme tlumil u mne 5 dveře, dal jsem 1 kg braxe, pak jsem to polepil tlumením a pak jsem ještě polepil ten plast co kryje 5 dveře. Prostě jsem to napatlal všede kde to šlo : o ))
Foceno mobilem, tak že nic moc.
presne jak pise fridom, osobne doporucuji brax na vnejsi (venkovni) plech a pak na vnitrni plech pouzit treba sika damp a jestli se ti to bude zdat malo muzes ho nalepit i na ten tapecirunk jako fridom.
To fridom: A ty když si dával na tu vnější stranu Brax, tak musel sundat motorek od stěrače a podobně (tzn. ty dveře odstrojit) a případně sundat i 5. dveře?? Nebo si to tam dával tak jak to je a nic si nesundaval?
Zajímala by mě totiž dostupnost, jak se tam člověk s tim Braxem dostane....
Ještě jeden takovej dotaz. Já ten Sika damp nemůžu nikde najít....všude je jenom Tecsound nebo Dynamat.....je ten Sika damp něco podobnýho, ne??
to asi nehledas...mas to primo pod nosem...
[ Link ]
jamie.thomas : Akorád jsem sundal ten krycí plast, jinak jsem vše nechal.
A dostal jsem se tam tímto : o )

A patlála a patlála : o ))

27.06.2007, 13:58 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2007-06-27 13:58:46
popis s autentickou fotkou najdes i u me na shopu
[ Link ]
To pasaťák: jj, na to sem už dneska koukal, ale spíš sem to chtěl objedna všechno z jednoho shopu a na el diablo to nemaj...:-(
To pasaťák: Tak koukám, že máš na krámě stejný ceny jako na al diablu a to se mi líbí, páč tam máš i ten Sika damp.....takže určitš objednám od tebe.
sika damp maj levnejsi na audioland.cz
whiskadelic : jj odkaz nahoře : o))
sikadamp i u nás v akci za 220kč více zde
[ Link ]

29.06.2007, 15:38 |
Tygr Omlouvám se jamie.thomas že se ti pletu do příspěvku.
Netlumili jste někdo 5. dveře na 306-ce???
Je tam hodně špatnej přístup, Zatím mám jen "duc duc bednu" ale když to zesílím tak ty dveře dělají strašnej bordel.....

02.07.2007, 16:04 |
Cormi ty TT kola na tom nevypadají vůbec zle ;-) Jinak taky mam vytlumený zadní dveře, ale asi to u mě vůbec nemělo význam :-) akorát to teď budu muset dávat pryč až se budou zavařovat :-)))