Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Je potrebny KAPACITOR?

o Navštíveno 1654x o
o 27.06.2007, 23:31 | MASAKER
caute... chcem dat zosik Z4200 ... nan woofer JBL GT4 12" do mostika a este dva repro... pomoze mi kapacitor... tak ze ustali odber energie?.. .ze v odbere nebude taky vykiv ale ze to bude plynulejsie? pomaha kapacitor v aute vobe nieco?... niekto mi tvrdi ze to je len okrasa a je to nanic a niekto vravi ze to je velmi potrebne... co vy na to?

o 27.06.2007, 23:37 | El-diablo
záleží i na baterce a na použitých kabelech
o 27.06.2007, 23:53 | xxxSparco
radšej poradne napajanie a baterka
resp...pekne to svieti:D
moj nazor je ti na prd
ked mas ok napajanie a baterku ..
inak milion krat riesena otazka
nie len na tomto foore ale na vela inych
skus kusok hladat v google alebo na fore
cus:D
o 28.06.2007, 00:07 | bobanek66
O použití kapacitoru se tady vedou sahodlouhé diskuze,treba
[ Link ]
Hlavně bacha na toto
[ Link ]
Jinak zkus vyhledávač,tam toho najdeš plno.Sem se taky rozhodoval a četl skoro fšechno,nakonec jsem ho dal a jsu spokojenej.Možná podle někoho zbytečná investice,ale litr zase není tak moc
[ Link ]
o 28.06.2007, 00:47 | El-diablo | Upraveno: 2007-06-28 00:48:50
Mám tu kapík o něco málo levnější [ Link ]

foto k příspěvku  od El-diablo

o 28.06.2007, 23:04 | imax
alo jo jiste to pomuze, ale spis jenom pri vysich vykonech tudiz vysich odberech enegie. Ale kdyz mas kvalitni napajeni, tak rozdil moc nepoznas.
o 29.06.2007, 09:27 | noclue
na ten vykon cap neni potrebny
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3367 sekund.