Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc při zapojení Blaupunkt London MP37

o Navštíveno 1480x o
o 30.06.2007, 13:56 | martin_K
Ahoj všem. Moc Vás prosím o radu. Mám 206tku rv.2004. Koupil jsem tam Blaupunkt London MP37, bez problémů instalolaval na místo a zapojil ISO a kabel antény... ale jakmile jsem připojil baterku tak se nic nedělo, nerozsvítil se ukazatel ujetých km(v kapličce přístrojů)- což se před tím normálně zapínalo hned po připojení. Rozsvítil se to až, když jsem zapnul světla a zdálo se, že to bude OK. Zkusil jsem i nastartovat a v pohodě, ale ve chvíli kdy jsem zapnul autorádio mi najednou začaly ukazatele v kapličce blikat jako o život (výstražná STOP, dál svítily kontrolky ABS a Airbagu spolujezdce, který ve výbavě nemám, a ještě několik kontrolek... ukazatel ujetých km s ukazatelem oleje atd. mi ukazoval nějakej nesmysl) Rádio se zapne-rozsvítí se dislpay, ale víc jsem nezkoušel (u předešlýho Panasonicu CQ RDP103N to bylo vše bez problémů), ale s tímhle mi to zlobí. Po vypnutí rádia je to v normálu...kontrolky zhasnou. Prosím poraďte mi někdo co to může být a co stím. Nemám v tomhle bohužel žádný zkušenosti proto se obracím na zkušenější.... Předem mooc díky.

o 02.07.2007, 08:08 | wattman
...to je docela mazec,ale u Francouze mne to neprekvapuje. :-)
Vem si planek na zapojení ISO konektoru-jen toho pro napajeni a nech tam jen ty podstatny draty-zluty,cerveny(ktery musis dat naopak),černý a případně modrý/oranžový na spínaní zesíku/předzesilovače antény.Zapoj jen toto a zbytek z toho konektoru vyhazej...
Když to nepomuže-tak si natahni nove plus od baterky-ale nepujde ti radio pres klicek...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2973 sekund.