Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Chlazení zesíků

o Navštíveno 822x o
o 02.07.2007, 15:05 | Havala
Možná hloupý dotaz ale: jel sem teď v neděli asi 2 hodiny a bylo dost horko a měl sem puštěnou hudbu. Po dojezdu jsem jen tak zkusil teplotu zesilovačů a na obou jsem neudržel ruku jak pálily. Vadí to moc? :-)
Pozn. nemám tam žádné další chlazení a zesíky nemám nastaveny na plno...

díky:-))

o 02.07.2007, 15:54 | brenky
jn...to je docela problem. Dela mi to taky....ale na chlazeni uz pracuju.
Vadit jim to nevadi. Maji ruzne ochranne prvky ktere brani prehrati, takze Ti to maximalne na chvilku vypne a po vychladnuti se opet sam zapne.
o 02.07.2007, 23:11 | Crashpc
nevadí. 70 stupňů pro ně stále bývá ještě pracovní teplota. není to nic moc ale není to smrtelné. dokud jedou tak se neboj.
o 03.07.2007, 06:49 | Havala
tak to sem rád, nerad bych to odvařil:-))
o 03.07.2007, 08:10 | Crashpc
až se na nich začne opalovat barva.... :o) :o) :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3039 sekund.