Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine: Time Corr vs. Bass Focus

o Navštíveno 787x o
o 02.07.2007, 17:10 | Pepíno_Honda
vlastním Alpine A9835r. Toto rádio je vybavený časovýma korekcema ( včetně SW) a Bass Focusem. Při pročítání návodu jsem se na tomto zasekl. Jaký je rozdíl v těchto funkcích ? Korekce mi jsou jasný ( měl jsem předtím v Autě Alpine 7893), ale k čemu, respektive jak se využívá ten Bass focus ? Dle návodu mi to připadá jako stejná funkce...
další otázka: při nastavování korekcí společně s SW je potřeba nějak přihlížet k tomu, že je za sedačkama v kufru ( v sedanu) ?
díky předem za pomoc při mém "vzdělávání"... ;-)

o 05.07.2007, 01:18 | gsxr1100
Bas Focus je na to,ze naraz posunies scenu bud dopredu,dozadu alebo do strany. Tzn. ze naraz spozdujes napriklad oba prave repraky,tym padom sa ti zvuk posuva do prava. Je to taka blbost. Podla mna,ked si spravne nadstavis TC,tak s tym Focusom ani nehyb a budes to mat dobre.
Ked zacnes stelovat ten Focus,rozladis si hodnoty v TC.
Vela zdaru.
o 05.07.2007, 11:08 | Ricci
Bass focus je fajn vlastnost, lebo sucasne sa da posuvat oneskorenie celeho predku oproti subwoofru vzadu,velmi uzitocne, staci zladit najskor predok pomocou TC bez basaku a potom cely predok naraz zladovat s bassakom pomocou Bassfocusu
o 05.07.2007, 11:46 | Pepíno_Honda
aha, takže nemám nastavovat TC na SW, ale pak ho "posunout" dopředu jen bassfocusem ?
o 05.07.2007, 21:17 | Ricci
presne tak
o 09.07.2007, 19:32 | gsxr1100
No sak ale ten isty efekt vznikne, ked bude nadstavovat TC a hokusfokus necha tak. Alebo sa mylim?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3268 sekund.