Navštíveno 973x

03.07.2007, 18:07 |
dolph potřeboval bych radu jak co nejlépe umístit tyto věci do kufru... koupil jsem box ale je trochu větší než jsem doufal a mám to tam NACPANÉ úplně na fous.. těch drátů si nevšímejte není to hotové..
předem díky za všechny rady a postřehy..

03.07.2007, 18:08 |
dolph
heh to je nacpane?? :D

ja to mam nahadzane vsetko za bednou teda zosiky na bedni a na sedackach inak nemam sancu ...ty to mas celkom v pohode este urobit jednoduchu podlahu a do nej tie zosiky
dolph:Ahoj promin za otázku...jen se chci zeptat jak ti to duni,myslím jak jsi spokojeny a tak.. jestli to SW delá bordel..dekuji jinak to je pekný...
hech...ja to mam takhle ale to asi nechces co :-))

tu som mal 2x38 v bedni klasika 4kanal pod bednou a monoblok v podlahe pred bednou

pokial to chces na dizajn tak daco ako moja druha foto pokial nie tak zajtra hodim ako mam zosiky za bednou

03.07.2007, 21:12 |
dolph felda16: tak to je teda pecka :D ale za box resp za sedacky bych to nechtel dat.. sice jsou ty zesaky nic mom ale chci aby sly videt.
ja mam akorat takovy problem ze dno nemuzu udelat protoze ta bedna je tak na chlup ze jsem musel vyndat tu origo papendeklovou podlahu takze to mam polozene na rezervě.. chtel jsem ty zesaky dat nabok kufru (ne boxu) ale kua nejak nemuzu prijit na to jak je mam upevnit..repro co je v platu se mi SKORO magnetem dotyka boxu a naboku boxu je to tak natěsno že tam nestrčím ani signály :)
homer01: no tak jsem to taky puvodne chtel udelat ale bedna mi prisla jako lepsi varianta...
hanzy10: hraje to docela slušně ale ja posloucham vetšinou hip hop a Xpress neni na tenhle žanr to prave ořechové (pěkně jsem se zapotil než jsem to všechno naladil) ale když tam pustím něco rychlejšího tak to hraje skvěle :)
takto? :)

04.07.2007, 10:26 |
dolph felda16: přesně tak :))
to máš našroubované přímo v tapeciru anebo pod tim jeste neco mas?
zistim to neni to totiz moje :) ale kamosove

04.07.2007, 15:27 |
Chose Já nějak takhle.....

04.07.2007, 15:27 |
Chose

04.07.2007, 15:28 |
Chose

04.07.2007, 21:48 |
wir
felda16: no povedz ako ti to duní?? já myslím že moc nee, že jen tak trochu :-))))))))) a všiml sem si štěrbiny :-O je to lepší že jo !! :-)

04.07.2007, 22:10 |
dolph wir:
z čeho jsi udělal ty bočnice ?