Navštíveno 1060x

03.07.2007, 18:41 |
Berkeley | Upraveno: 2007-07-03 18:43:05
Co myslíte,bude mi tenhle zesik kenwood stačit
[ Link ] -na JBL GT-4 ,12 ?
a mohu k tomu případně ještě připojit tyhle
[ Link ] ovály?
Díky za rady!
no, utahne... vzdycky to utahne.... toho se neboj ze by neutahlo.
Crapsh?? to nemyslis vazne?? to je jako co za radu??? za prve nevim ale na dvoukanal veset SW a jeste ovaly to je docela maso a za druhe vykon toho zesiku bude uplne na hranici toho SW a jeste v mustku bude se hodne hrat a vubec nevim zvol radsi monoblok
neee pomooooc, on je snad vsude!!!
to vis ze to neutahne
1) na to JBLko bych se vubec nebal dat 500rms, vzdy si pamatuj ze slabsim zesikem odpalis woofer driv nez silnejsim pac bude zesik limitovat
2) woofer + ovaly bych neriskoval pac asi tezko bude umet Tri-mode
vita moje sonka utahla i 10mode akurad sem na ni smazil vajca
Berkeley - tenhle zes si nech na ovali a na sw si vem jeste jeden je to o necem uplne jinym a budes spokojenejsi
jo a na ten rosekanej poc se neohlizej jeho rady stojej za to podle nej by ti to muselo nakrmit i radio pac stejne do toho budes pousten jen 10w a rozerve ti to auto-DDDDDDDDDDDDDDDDD
To si ovšem pletete pojem utáhne a vytíží. Utáhne auto nějakej vozejk :-D no a zesík ty repráky taky utáhne - normálně je rozehraje....
to že se repráky budou flákat protože je zesík nebude vytěžovat, to je věc uplně jiná. A zrovna borcí který tu stavěj super soustavy za těžký prachy (čest jim náleží) by poněkud měli vědět něco o hudbě, a zrovna pojem utáhne nevidím nikde jako dobře definovaný, a už vůbec ne stěžejní ke stavbě hudby.
otazka byla utahne to? tak si budem hrat na slovickareni
ano zesik membranu utahne tim ze ji nejak rozhejba ale ne tak aby dostal z toho woofru maximum. jinak 120ka utahne taky tunovej vozejk ale jak? jen kdyz to chces prirovnavat k vozejku :))))
Crashpc : Že zrovna ty píšeš " dobře definováno "
Co si čtu tvé příspěvky, tak toto slovo ti je zdřejmě naprosto cizí !
pro upresneni
Vita_Megane 120ka utahne 2tuny !!
Crashpc ty si vymastenej magor??
Berkeley je to blby ale radim ti zaloz si novej prispevek nevim jesi vis co je crashpc za dilinokara ale budes tu met tak 150prispevku vo nicem
Fridom: mnom.....
vinzek: to rozhodně sem! :o)

04.07.2007, 11:58 |
Berkeley | Upraveno: 2007-07-04 12:02:35
vinzek-nechci mít dva,proto se ptám jestli mám na ten zesík připojit navíc ty ovály-pár reakcí tu bylo,super.Rádio mám právě taky Kenwood
[ Link ] tak budu mít i zesík Kenwood
A tady je znovu link na RF ovály
[ Link ]
radfijko fajnovi ale vazne sw a ovali na 1 zes nedavej
fakt ne?
Ty ovály jsou docela slabý a ten zesík je slušnej,má myslim i nějáký chlazení
TO JO ALE TY ZESIKY TO NEUMEJ A DOU SRAT jesi nemas tolik penez nebo se ti do toho nechce tolik cpat dej ty ovali na radio a zes pouzij jen na sw stejne do sw budes poustet jenom nisky pasmo a ty ovali by ti nehrali