Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Volba zesilovače k JBL P1222e

o Navštíveno 1163x o
o 05.07.2007, 19:10 | Mr.pitr
Chtěl bych si koupit,kvalitní monoblok.subwoofer mam JBL P1222e ma 400W RMS.Udělal jsem si na něj 54l bednu.Volba padla na dva zesilovače.Jeden je MacAudio Fearless 1000 a druhy je Sinus live SL-A 1500.Mate někdo zkušenosti s těmito zesilovači?To JBLko mě zatim hraje jen na dvoukanálu carpoweru HPB 1502.A možna budu kupovat ještě jedno JBLko,tak by mě taky zajimalo.jestli by ten monoblok utahl oba.

foto k příspěvku  od Mr.pitr

o 08.07.2007, 14:02 | Fridom
Já osobně bych dal tento zesilovač : [ Link ]
Jinak kamarád tento zesík vlastní a je s ním velmi spokojen, ne že je jen velmi dobrý a na tento SW ideální, ale i dobře vypadá.
o 08.07.2007, 14:05 | Fridom
Jinak pokud by si koupil ještě jeden SW, tak by je tento zesilovač měl utáhnout oba dva. Kámoš na něm má 2 x SW 350 W RMS a má ho tak na půlku, ani ne.
o 09.07.2007, 11:20 | Mr.pitr
Dikec,taky jsem o něm uvažoval.
o 12.07.2007, 00:44 | audioland.cz
z těch 2 bych zvolil spíše Sinus. Jinak bych ti doporučil ještě monoblok Alpine MRP-M850, poradil by si s přehledem s jedním i oběma těmato basáky

[ Link ]

mám s ním výborné zkušenosti.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3461 sekund.