Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > instalace toyota corolla-co mám dát

o Navštíveno 956x o
o 06.07.2007, 09:07 | cendler
Zdar přišel za mnou kamarád, že bych chtěl udělat instalaci do tohoto auta, ještě jsem ho nikdy neměl rozebrané, tak se vás ptám jestli nevíte co tam je?
Rádio bude Alpina 9851r
na to koupit nějaký repra, je to celé bez zesilovače, co jsem koukal, tak je tam dost blbé místo na výšky pro kompa přední, ale jestli někdo máte inspiraci budu jen rád, zadní by byl asi ovály do plata, které se bude dělat s MDF-ky.

Takže bych potřeboval jaké jsou tam repra a cca jakou mají hloubku.
do předu koaxiály(lepší by byly kompa, ale nevím kam hodit výšky)
dozadu ovály 6x9
Cena všeho bez rádia samozřejmě by měly být kolem 3000Kč, tak co by jste nabídly?

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.302 sekund.