Navštíveno 1535x

O pár příspěvků níž jsem žádal o pomoc s výběrem 10cm komp.
Dostal jsem pár typů a vybral jsem si tři favority!
Ale opravdu nevím co bude ta nejlepší volba?
Tak pokud mi někdo může ještě poradit,tak budu rád!!!
Všechny jsou v ceně 5 až 6tis.
Chci něco co kvalitně zahrajem,ale i výkon je pro mě hodně důležitý!A tím,že jsou tak malé,tak z toho mám trochu obavy!:-(((
1. MB Quart QSD 210
[ Link ] 2.DLS R4
[ Link ] 3.Phase Evolution CFS 100.25
[ Link ]
já osobně bych si vybral DLS R4. Je to napováženou, čím to budeš krmit? DLSka mají nej citlivost, ale zas nejmenší fr. rozsah. Co se týká MBQ, tak zni zvukově velice zajímavě, výšky se mi od nich ale zdají trochu jako bludičky..

06.07.2007, 23:48 |
koren rovnou reknu ze za ty phase to je hrozna raketa
já jsem pro DLS ...... MBQ mám ted a nadšenej z toho nejsem, vejšky žádná sláva a středobasy potřebujou hodně krmit neb citlivost je na bodu mrazu ...... phase nevim, ale prostě DLS

07.07.2007, 04:03 |
Cenda jeste bych vypsal zbytek sestavy
No rádio bude Alpine 9853R a zes na Kompa bude Em-Phaser EA 450-250
[ Link ] A zadky ještě nevím přesně,ale budu se pak držet stejné značka jaká bude ve předu.Ale budou větší,protože v zadu je víc místa.
STITCH: každej si musí udělat svuj názor.. MBQ QSD je možno poslechnout. jsou to kompa která se běžně prodávali za 20.000,- myslim že rozdíl tam bude..
Nismo: výšky u Q-line jsou ještě trošku někde jinde než u Reference
DLS mam a spokojenost :-)

07.07.2007, 15:23 |
Robo STITCH:doporučuju někde si to poslechnout,tenkrát mi skoro všichni z okolí doporučovali DLS a po poslechových testech jsem v nich nic zajímavýho neobjevil.....
Robo: No budu to muset asi taky tak pořešit,ale nevím jestli to tady někdo v okolí Brna bude mít?

07.07.2007, 15:38 |
koren a vubec,potrebujes urcite takovyhle prcky?nedalo by se aspon dist drouzkem upnout aspon na 13ky?
No právě asi budu muset řešit tady ty 10ky,protože jsou upevněné v tapiku a do dveří to řešit nejde-je tam mega díra a do toho tapecu větší nepůjdou!:-(((
Peta_R19 : já ti nevim, jediný v čem sem pozoroval znatelnej rozdíl je Signature středobas ten si to dává bezvadně a je fakt SQ ale Q vejšky sem slyšel a nepžíjde mi to skoro žádnej pokrok oproti reference co mám na RUA 216 ....... Sigi sem slyšel na MBQ zesíku , reference hrajou na starym audio system a zní to stejně....akorát RUA středobas stojí za bačkoru :)

09.07.2007, 09:54 |
MaxxT Nismo.. vejsky od MBQ si tenkrat slysel ale hodne hodne malo, musis si to poslechnout ted, kdyz uz jsou pekne v domecku jak maji byt a slazeny na vyhybkach a zesiku..
zkus zvazit moznost udelat z toho neco vic nez 4"