Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Ozvučení Renault Megane II Sport

o Navštíveno 1548x o
o 12.07.2007, 09:35 | Pefor
Chtěl bych vylepšit standartní muziku ve svém Sportu r.v. 2005, je tam muzika Cabasse Auditorium se 6 repro. Zajímavost je že changer je standartně ve středovém panelu a radio v kufru, což je docela chytrý, ale ne zas tolik, protože je po pravé straně kufru a zabírá místo, přestože nemá rezervu a místa je dost pod podlahou. Bohužel to rádio nemá výstup na zesilovač takže mě stejně čeká asi výměna (i když radio nikdy neposlouchám a stačilo by mě jen CD). Chtěl bych umístit komponentní repro do zadních blatníků, je tam hafo místa, dát nějakej zesilovač a případně kapacitor. Nechtěl by mi to tu někdo udělat? Byl jsem v Autodesignu ale tam mě dost nasrali, víceměně z nich vylezlo že je živěj DVD a celkově video v autech a muziku maj na háku. Mě se jedná jenom o zvuk z CD (ani MP3 mě moc neberou) výhradně tvrdší muziky s rychlejma basama. Nemusí to mít 20 Hz hlavně aby to neděllo hů-hů jako tuby atd. Celkově spíš čistší a klidně i trochu ostřejší zvuk aby tam prostě ty kytary byly.

foto k příspěvku  od Pefor

o 12.07.2007, 11:45 | Pavel02
Klidně bych se do toho dal, ale jsem z Uh.Hradiště a to je trochu z ruky.
o 12.07.2007, 13:55 | noclue
naco ti je repro vzadu? mas uz urobene predne repro?
Urcite daj predne repro + sub, viac nikomu netreba.

inak na tvrdu muziku 4-kanal Phoenix gold Tantrum 600.4 vykon 2x75+1x300W RMS, kompa boston acoustics RC 620+ambienty
nejaky 10-palcovy sub typu JL 10w6v3,

repro + zosik najdes na tuningklub.sk v sekcii predam.

PS: kapacito Ti netreba, peniaze daj do kablov
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3067 sekund.