Navštíveno 1425x

Čau lidi,potrebuju poradit,jestli si mam poridit 2*10'' woofer do bocnic auta,nebo 1*12''??Jestli to nekdo nemate nahodou nejak udelany?

15.07.2007, 22:17 |
MaxxT do jakyho auta?
no jedno nebo druhý je spíš otázka designu co se tobě líbí a pak podle toho co se ti líbí bych řešil co za komponenty. přeci nechceš aby ti někdo radil jak se ti bude líbit tvoje uto?
osobní názor raděj jeden kvalitnější a jedno jestli 10 nebo 12 /osobně radši 12

16.07.2007, 06:48 |
Collin | Upraveno: 2007-07-16 06:49:19
Mě se víc líbí 2 woofery a nejlépe 2x12". Sám mám bohužel jen jeden 12" potřebuju místo v autě.
pokud je nějakej omezenější rozpočet, tak určitě pouze jeden reproduktor. oproti ceně dvou dostaneš určitě lepší hudbu.
Budu to delat do megana cupe do bocnic,ale zase kdyz dam jeden na jenom levou stranu,aby mi to nehralo z leva:-)).Spis me napadlo dat do obou bocnic,aby byl zvuk vyvazenej
Hlavne mam 6ti kanal a ty dva kanaly by meli mit 2*250 RMS,takze podle toho budu vybirat woofery,ale nejradeji bych PHASE,nebo GZ,protoze vsechny repra mam GZ a zesik PHASE
neboj subík ti nebude hrát z leva nepoznáš to kde ho v kufru máš pokud tedy uděláš dobře ozvučnici a bude hrát jako basák
Ptát se na to, zda potřebuješ 2x10 nebo 1x12 je jedna z posledních otázek, spíš na jakou hudbu to bude, jak jsi omezen místem a jaký výběr sw máš, taky na jaký zesik, zda bude vhodný sw na zes a zda zvládne výslednou ohmáž a ukontroluje je. Napiš, zavolej, ICQ,,, vymyslíme něco
jdoizo-ozvu se ti zitra,jsem v praci,dik
Asi jsem to blbe napsal,ale myslel jsem bocnice ne v kufru,ale v kabine v zadu,kde nejsou dvere
V tom případě určitě 2x10", podle mě. Ale nejsi ty omezený hloubkou?

17.07.2007, 13:54 |
clown ne kazda 12" hraje jako dva 10", chce to slyset ..
muzes mit i "ploche" woofery ... takze mista tolik netreba
MathesM3-hloubku tam troku mam,asi tam budu delat laminat,takze si misto udelam
clown-moc plochejch wooferu jsem nevydel a kdyz,tak Phase Alliante asi za 11,000kč,nebo neco takovyho

18.07.2007, 12:22 |
clown jenicek ..
vim o trech firmach :o) aliante je fajn .. , ale musi se fakt zaplatit :o)
pak mas od yDimesion a od Helixe z novy Esprit rady :o) plochac, dvoucivka 2x4 ohm .. za lidovku .. 250 / 300W RMS ..