Navštíveno 1229x

Hoj vsichni,
zajimaly by me vase zkusenosti s nasledujicimi typy autoradii. Jde mi hlavne o zvuk, ale taky vybavu a ovladani. Zajima me Pioneer DEH-3900MP(ten se mi libi nejvic vzhledove),Clarion DXZ 378 RMP (2 pary RCA a dalkove ovladani v baleni nejsou k zahozeni) a pripadne Alpine CDE-9870R/RM nebo Kenwood KDC-W3537 AY/GY. Krmit to bude primo 4 repro bez zesilovace a z RCA zesilovac na SW. Uvitam vsechny zkusenosti a rady. Diky
Volil bych Alpinu,nebo Pincka-ale Alpine ma regulovatelny RCA pro sub a dokaze take oriznout predek a zadek (LPF).Ma ale o "5W"slabsi vykon na kanal nez PIO,ktere je vzhledove asi hezci.. Hmm-to jsem ti asi hodne pomohl.. :-)
Zvukove obe tyto radia dobry.....
Myslis, ze by ten rozdil ve vykonu byl znat? Taky jsem o tom premyslel. Je mi jasny, ze ta alpina na tom bude asi dobre, ale ja nejak nemuzu prekousnout ten design. Mas nejaky konkretni vyhrady k tomu Clarionu?
myslim, ze ten Clarion je hodne v pohode, zvukove se mi libi hodne, ale je to zvlastni, prave hodne lidem spise sedi design alpinky nez clarionu
pokud se ti ten clarion libi, tak do nej skoc a budes spokojen
kdybys chtel, mame jej skladem, neni problem ihned posilat
Martin: No je pravda že alpiny maj lepší vybavení (LPF, HPF, ekvalizéry atd) už v nižších modelech (alespoň v evropě), ale jinak se udávanýho výkonu o 5W míň nelekej. nepoznáš to oproti pionýru i kdyby ses roztrhl.
Mne jde o to, ze pokud je ve vyberu Alpine nebo Pioneer, tak vsichni vetsinou ty ostatni jako Clarion, Kenwood a Blaupunkt automaticky vypusti. Tak by me zajimalo, jestli mate neco konkretniho treba proti tomu Clarionu, protoze tenhle kousek se mi docela libi, ma DO v zakladu a 2 pary RCA a za cenu kolem 3800 se mi to nezda spatne. Ikdyz prime ovladani SW, LPF, HPF......
Nemate nekdo casopis Car&Hifi 2/2007? Tam byl ten Clarion a Alpina v testu. Fakt by mi to pomohlo.
za 3800 to má právě i pincek a asi i alpinky.... takže Clarion je šedý průměr...
Doporučujem sa pozrieť na čom fičia montáže vo SVETE. Z 10 áut má 6 rádio Clarion. Či sú to instally za 500, alebo za 5000Eur. To je moja skúsenosť. A neurazte sa, ale Pio v tejto triede je ergonomický nepodarok s kolotočárskym zvukom. Aj ten najhnusnejší Clarion (modely 2007) má vyriešené ovládanie o kus rozumnejšie a o zvuku ani nehovoriac.
Toť môj názor....
A aby bolo jasno, nie som ani distribútor ani predajca Clarionu...
Diky, ze jste mi v tom udelali jasno. Kazdy rika pravy opak. Ale aspon neco. Nemate nekdo ten test z Car&Hifi?
Mám, naskenujem ti to. Chvíľu strpenia...
To clarion: Nezapomnel jsi na me? Nasel jsi ten test?