Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kdo mi pomuze natahnout kabely?

o Navštíveno 1316x o
o 16.07.2007, 15:56 | Honcek
Zdarec...
Potřebuji pomoct s natažením napájecího kabelu od baterie do kufru.
Jedná se o Citroen Xantia Break 2. Kabely mám, ale sám si na to netroufnu.
Proto tímto hledám někoho šikovnýho, kdo by mi s tím pomohl. Nejlépe ve všední den Praha a okolí, nebo víkend Vysočina. S odměnou samozřejmě počítám :)

Díky

Honcek

o 16.07.2007, 16:58 | Majk-fox
Chrudim, zapojím ti to komplet i s nastavením zesů.
o 16.07.2007, 17:00 | Majk-fox | Upraveno: 2007-07-16 17:00:56
Nedělám to pro prachy!! Tak se ozvy, o víkendu se budu nudit.
o 16.07.2007, 21:30 | Jirka156
Taky bych potřeboval natáhnout komplet kabeláž ve 156 sedan. Mám to komplet odstrojené. Jen čekám na kabely. Pak bych potřeboval píchnout. Taky s odměnou. Jsem z Rychnova nad Kněžnou. Díky stavu rozebrání nikam nemůžu dojet.
o 16.07.2007, 22:55 | Lorry3
Honcek- pokud chceš tak ti pomůžu, jsem z Mělníka a mam také Xantii. lorenz.t@centrum.cz

foto k příspěvku  od Lorry3

o 17.07.2007, 12:17 | MaSuZaPi_Honza
jirka156 : věř že nepotřebuješ pomoc. je tam docela přístup. Díra je kousek nad pedálama a mě se tam bez problému vlezla 35qmm.. a jestli to máš odstrojený a nemáš tam sedačky, tak to jenom natáhneš do kufru. pomoc a platit za to opravdu není potřeba
o 17.07.2007, 12:19 | MaSuZaPi_Honza
jinak nevím kolik tam budeš u motoru mít místa aby jsi tam došáhl rukou ale já mám V6 a šlo to v pohodě
o 17.07.2007, 14:00 | kasa.d
ja muzu na Vysocine (okoli Jihlavy) taky vypomoct
o 17.07.2007, 18:14 | Padre
Jirka156-ve AR156 no problem, taženo mám 2x35mm2, motor 2.0TS
o 17.07.2007, 21:34 | Jirka156
Mě nejde moc o to, jestli to jde a kudy (píšu, že to mám odstrojené), ale jsem laik amatér a nevím při mé sestavě, kudy který drát kam. A navíc se bude muset vypíchat v předních dveřích originál elektrika a udělat tak místo nové kabeláži v originál svorkovnicích. Napájecí je mi v celku jasný od baterie přes pojistku dozadu do kufru k distribučnímu bloku a odtamtud ke dvou dvoukanálovým zesíkům. Pak kostry. No a jeden zesík bude napájet woofer a druhý bude napájet kompy v předních dveřích přes vyhybky. A jde mi i o dokonalé nasvorkování a zapájení cínem s příměsí stříbra. Tak co. Uměl by to někdo? A zvládnul kvalitně !!! co možná nejrychleji? Mně to opravdu nedělá problém se za dobrý skutek revanžovat. Jinak mám taky 2.0T.S. Jo a kabeláž a spojovací mater. by měl být komplet tak do týdne. Takže myslím tak další víkend, kdyby tedy.......Děkuji.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3073 sekund.