Navštíveno 1332x

16.07.2007, 22:35 |
kafka Zdravím všechny a prosím o radu - pes mi tři dny po montaži rozkousal jeden výškový repro, proto hledám vhodnou nahradu za oba. Byly to SPECTRON SPC 162DC. Chtěl bych něco levnějšího kolem 500,- ale zaroven aby vydržely napojení přes zes. V nábídce e-shopu jich je spousta, ale nevím které jsou ty nej. Nechci za to dávat ranec, kdyby náhodou zase čokl dostal hlad..

16.07.2007, 22:59 |
kafka ...nebo neválí se Vám někomu ve skříni nějaké dva kusy bez vyhýbek na prodej?
ja bych dal tyto
[ Link ] za tu cenu určitě stojí.

16.07.2007, 23:37 |
kafka Taky jsem se na ně díval, akorád nevím jak to u nich bude s uchycením do A sloupku pokud k nim nebudou nějaké adaptéry - podle těch dírek okolo vypadají, že jsou spíše na nějakou rovnou plochu..
v ceně do 500 můžu doporučit tyto
[ Link ] u vyšší cenovky bych zvažoval většá bratčířky
[ Link ]
ale nebylo by na škodu si některý ty výšky poslechnout co ucho to jinej názor
urcite carpower dt-284:
[ Link ] kdybys mel zajem, jsou skladem a neni problem hned odesilat
i v testech skoncily velmi dobre :-)
Podle mě znějí hezky El-diablem zmíněný Sinus live Neo 25s. Mají takový jemný měkký zvuk.
Je to jak říkám každej člověk jiný uši a pak někdy výšky z hliníkovou membránou jsou pro někoho příjemný a pro někoho nepříjemný a to nejsou výšky který stojí pár korun a každýmu se hold nelíbí

17.07.2007, 15:14 |
kafka Děkuju všem za rady, akorád jestě bych potřeboval vědět ohledně těch carpowerů jestli jsou k nim nějaké ty adaptéry na jiné uchycení u těch neo 25tek jestli je lepší použít tu k nim dodávanou výhybku, nebo mám nechat tu co je v autě z těch spectronů..
k neo 25 nevím jak je natom ta výhybka u těch spectronů frekvenčně takže bych doporučil nechat jim výhybku od sinusu přeci jen je to na sebe stavěný
Vyýhybka k Neo 25s má děličku 3kHz/12dB, což je hezky nízko, takže bych ji ponechal. Navíc disponuje přepínatelným útlumem 0, -2, -4 dB. A k těm Carpowerům se myslím žádný adaptéry nedodávají. Prostě je musíš zapustit...

18.07.2007, 03:15 |
erix7 (K) | Upraveno: 2007-07-18 03:16:20
zkus kontaktovat Pavla- Audioves, vali se mu tam urcite vysky od Powerbass-u, 25mm hedvabi ze setu ES-6C.