Navštíveno 1729x

Koupil jsem novej zesiček Audison Srx2. V konfiguracích zapojení repro je tam vyobrazený zapojení Tri Mode. Máte s tímhle někdo zkušenost. Když už to umí, tak bych toho chtěl využít. Akorát nevím, co si můžu na něj dovolit pověsit. A s jakým zhruba výkonem wooferu počítat.
ale fuj, audison a trimode, to je jako kdyby někdo řek McIntosh vyrobeněj v číně... Hlavně budeš zhlasovat jak repro tak sub zároveň, čož je nesmysl
Proč fuj? :-) Spíš je mu to ke cti, že to dokáže :-) Woofer samozřejmě myslím malovýkonnej, tak kolem 100 watůch :-) V DSI maj na tech. podpoře dovolenou :-(
rossi.x: zdravím tě, v mustku dá psaných 170RMS , určitě bych ti na to doporučil u-dimension JR1004(podle mého kvalita za super cenu), má opravdu fajn zvuk, osobně jsem ho testoval na DLS A6 , kdyžtak napiš a nějak to vymyslíme :-)
Džejdý, já vím že má 170 v můstku. Ale ten výkon se přece můsí nějakým způsobem rozdělit mezi kompa a woofer. Zajímá mě jak, a jakým asi poměrem. Pověšený na něm budou kompa Carpower preset-1.
Tri mode zapojenie znamena,ze na 2kanal vies v stereo mode napojit kompa a v bridge mode k tomu woofer, vykon by mal byt taky aky je uvadzany na zosiku pre stereo+mono zapojenie, mozno je to trosku nizsie..Problem je len ten, ze tam musim pustit full pasmo a externou vyhybkou odfiltrovat vysoke frekvencie pre subwoofer... Podla mna je to uplne zbytocne, radsej 2zosiky a mas to v poho ...
Proto to chci nejdřív probrat. Výkony u zapojení uvedený nejsou. Filtrování je znázorněný, na kompa kondy a pro woofer cívka. Pravě, že to nechci se zesikama moc přehánět, a když to ten Audison umí, tak to aspoň promyslet :-P
rossi nedoporučuji to protože ty pasiv výhybky budou beztak stát za prd a je to prznič zvuku
Stejně mi to vrtá..... :o)
Kasli na tooooooo .... Podla mna dalsi zosik bude lepsie riesenie....Inak Srx2 nie je prave silny na napajanie woofra...
:o) Nejsem blázen, abych na něj věšel žrouta/tlustokožce.