Navštíveno 1447x

22.07.2007, 17:48 |
mamut caute potreboval bych poradit co je lepsi na tlumeni ktery matros bude lepsi kdyz si koupim sikadamp nebo dynamat.nebo mi udela stejnou sluzbu afaltova deska poradte diky
já bycj vzal ten Sikadamp je srovnatelný s Dynamatem Extreme. A ted je všude za výbornou cenu. :o)
colin srovnatelný možná je ale jak moc to už nikdo změřený nemá ale každopádně vyjde levněji takže je hodně na tzvážení který materiál a je ted v akci sika takže cena je opravdu lepší
[ Link ]

22.07.2007, 19:53 |
Fridom | Upraveno: 2007-07-22 19:55:18
Mno já zrovna tlumím a používám toto :
[ Link ] a jsem s tim spokojený.
Toto tlumení má jednu super vlastnost a to je že když ho nahřeješ horkovzdušnou pistolí, tak se sleje dohromady, což znamená, že když budeš lepit z menších kusí, aby se ti to lépe dělalo, tak pak jen ty kusy stačí trochu nahřát a scelí se k sobě.
horší je že pokud s tím půjdeš na vnitřní plech může se to vlétě spíct s tapecem na to je lepší něco z alu. a špatný tlumení není ani brax pasta
[ Link ] a drží jako beton

22.07.2007, 20:02 |
Fridom | Upraveno: 2007-07-22 20:03:47
No tak to přetře braxem, pokud to pude do dveří a je to v pohodě a myslím, že to bude pevnější než Dynamat, nebo Sika.
Já jsem dal 2 kg Braxe na jedny dveře, pak TBP a pak znova přetřít Braxem a jsem spoky : o )
pevnostně sika s tím tbp je srovnatelné
Myslel jsem to tak, že když TBP přetře Braxem, tak to pak bude pevnější, než kdyby tam dal jen Siku, nebo Dynu.
Myslím že Sikadamp je spolehlivé tlumení. I když to co má Fridom je taky dobré.
za 369,- 50x100cm. Takže za málo peněz dost materiálu.

22.07.2007, 20:14 |
Fridom | Upraveno: 2007-07-22 20:16:02
Jiank když jsme u toho Sika Dampu, tak v kufru jsem tlumil boky a chtěl jsem je vytlumit co nejvíce, protože věčina muziky bude v kufru, tak jsem dal na boky Brax,TBP,Brax a Siku, no a už se mi to zamlouvá, já jen tak pro info, že nejsem udpůrce Siky : o )
Jinak TBP jsem použil na celej kufr a jsem s ním fakt spoky, jinak má na sobě taky takovou průhlednou folii, tak že nic nelepí.