Navštíveno 1437x

Už vážně nevím kterou vybrat rozhoduji se mezi Alpine IVA-D105r a Kenwood KVT-729DVD
[ Link ] [ Link ] jsem už zoufalý:(
zbytek sestavy je alpine PDX 4.100 a PDX 1.1000, compa alpine SPR-17S a basák SPL Dynamics PRO-300D2
Taky zrovna vybiram mezi tim pio a kenwoodem a nemuzu se rozhodnout. Alpine jsem zavrhl,protoze tu znacku nemam rad :-) Ale tady ti ju natlaci :-)
Mě by se líbil ten Kenwood, dneska jsem si sním hrál v jedné německé prodejně, prostě nářez
Kenwood by byl nejvíc krásnej, jen kdyby neměl jen 2V výstupy. To otevírání je dobrá uchylárna. Alpina taky super, ale z tý grafiky bych se poblil. Takže zbývá pio.
Tak jsem objednal kenwooda
Muzu vedet proc kenwooda?? Videl jsi pio na valstni oci?? Nikde ho nemuzu sehnat abych se na nej podival jak vypada ve skutecnosti.
Protože i pio má grafický prostředí pěknej hnus a musel by se dokoupit adaptér na usb. Už to vybírám fakt dlouho a štve mě to:)

24.07.2007, 12:10 |
clown jezdec prolez ebay.de
sposuta lidi co to prodava, tam ma fotky z provozu ..
Kenwoodov som montoval už asi 8ks aj v 2din verzii a musím povedať,že ovládanie a možnosti nastavenia su super.
clown: no prave ten pincek je novinka a zadny relany fotky jsem nikde nenasel. Kenwood ano,ale pioneer ne.
Taky uz to resim aspon mesic,jestli pio nebo ken presne stejny modely Kdyby to mel nekdo vystaveny na obchode tak si tam zajedu mrknu na to mel bych vybrano,ale s pio je problem a v basysu jsou dementi, kteri ani nevi kdy jim prijde zbozi.

24.07.2007, 14:38 |
clown a az bude to Pio piskat ..... :o))))
Sakra,tak ja pujdu asi do toho kenwooda. Ale jestli bude hrat hur nez pio tak budu nasranej!!! :-)))
měl jsem na krámě vyjížděčky od Kenwoodu a i v autě jsem ji měl, ted mám v autě 2 DIN od Kenwoodu a kolega z firmy taktéž.....nevidím důvod si stěžovat.
Já ho ve čtvrtek budu mít:)
Výhoda 2dinu je už zabudovana navigacia Garmin a celý prístroj len v jednej krabici.Pri vysúvačke máš ešte jednu plechovu skrinku v ktorej su všetky cinche a k tomu 5m iso kabel,antena a systemový kabel.
Jakože k vysouvačce je black box nebo myslíš plechvou skrínkou tu nagigační jednotku? Trošku jsem nepostřehnul k čemu je myšlený ten 5m iso kabel.
To jsem se chtel zeptat taky. Ma ta 729 black box,nebo ne?? Ono je problem v tom ze ja to chci do firemni dodavky a ta na 2din nema misto,tak musim mit 1din.

24.07.2007, 22:41 |
clown no 5m iso bejva od blackboxu k vysouvacce, pac ta ma jen datak k blackboxu .., aspon tak to mam ja ..
to pio jsem uz montoval, spatny neni ale ////A je ////A :-)
jiak hodne z 2din delam kenwoody dnx7200 a to je paradni, ma uplne vsechno
Takže se blackbox strká do kufru a na něm jsou RCA? To jsem sakra nemusel tahat po celém autě 3x stínený BASIC:(

25.07.2007, 11:02 |
cosmix | Upraveno: 2007-07-25 11:05:20
Ano blackbox s RCA a antenou doňho sa pripája 5m ISIO kablom a z neho datovým do vysúvačky.Všetky prídavné zariadenia ako BT a NAVI sa pripájajú do blackboxu.V tomto je 2din výhodnejší ak máš naňho miesto,namontuješ ho a všetko pripojíš do neho.Budeme robit 1din Kenwood do suv INFINITY tak dám sem foto.
No mně teda přijde v tom případě o dost lepší 1din, protože neskutečně zredukuješ délku signálových kabelů do zesáků.
škoda tý antény...to budu muset kuchat strop a tahat novej svod. A nebo nalepim anténu na zadní sklo, puvodní zaslepim a vystaráno. NEvíte jestli ten kenwood má napájenou anténu nebo se musí použít napájená redukce?
tak kenwood uz je taky objednany :-)

25.07.2007, 12:17 |
clown antenni prodluzka se dava bezne do baleni, nebo ji prodavaj po cca 50kc ..
ja si tu svoji delal na silvestra :o))
Takže v tom balení bude 5m ISO a 5m daták? Nebo se to musí koupit solo?
v tom balení bude 5m datový kabel + klasický el.svazek cca o 16 drátech + a 5m prodloužení na anténu....
Tak Kenwood je doma. Chtel bych podekovat AHIFI za rychle dodani a dovoz az do domu :-)
No já snad v sobotu taky kenwood, když to klapne:))
Tak pan Kenwood už je v autě:) kdybych si dobře přečetl manuál, tak by hrál i zesák...zítra to přepojím a už doufejme bude hrát:)
Nevíte kde může být problém, když se mi po vytažení klíčku smaže nastavení audia a uložený stanice radia? Když pootočim klíčkem tak to normálně reaguje, že se vysune a když vyndám klíček tak se zasune, ale smaže.

02.08.2007, 20:57 |
clown prehod zlutej a cervenej kabel pred ISO ..
V instalaci psali at prohodim červenej se žlutym co vede do vysouvačky, to jsem udělal, ale zkusim to prohodit i na isu aby to šlo prohozený do mozku. díky.

02.08.2007, 21:10 |
clown me pamet drzi mozek :o)))
mas dobre zapojeny +12V a memory?
tím memory myslíš co? Nejprve jsem měl v autě origo škodovácký symphony a pak pio DEH-55BT s ISO jsem nic nedělal a pio fungovalo jak mělo. Tak nevim kde je zakopanej pes. Red - Ignition wire se chová jak? Že když pootočim klíčkem tak tam vyšle impuls nebo po celou dobu nastartování tam jde šťáva?
musi se prohodit trvale + a spinane, koncern to ma obracene
jo to mi bylo jasné, ale už jsem zapomněl udělat tohle prohození pro blackbox.
Jinak ten kenwood je super...jen mě zarazil zvuk mechaniky, když podává a přijímá cd..je to jak skartovačka:)