Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Neosazený box

o Navštíveno 1605x o
o 24.07.2007, 07:03 | Danda
Znáte nějakej e-shop, kde seženu neosazený sub. box (basreflex s 12" dírou)

Všude nacházím jen ten Mac audio. U dexonu už asi nic nemaj ...

o 24.07.2007, 07:51 | Deaf.as.a.post
Promiň, že ti lezu do příspěvku, ale mám stejnej dotaz, tak ať nezakládám zbytečně další příspěvek.

Potřeboval bych asi 20 l (vnitřní objem) uzavřenku na 12", zatím jsem nikde nenašel. Taková litráž se dělá na zakázku nebo proč se to neprodává?
o 24.07.2007, 08:25 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
neni problem postavit na miru cokoliv, staci si rict rozmery :-)
www.extrem-audio.cz
o 24.07.2007, 08:36 | Danda
Na míru jsem si to za mlada dělal taky. Dneska už na to nemám chuť, páč to ani neni pro mě a hlavně nemám čas. Chci kliknout a do dvou dnů to mít doma bez práce :-/
o 24.07.2007, 13:42 | Majk-fox
Danda: Já taky nemám čas,ale stejně je dělám pro známé a tak, dříve jsem to i řezal, ale tolik toho času není, tak zajedu do Hornbachu, nechám si to nařezat a za hoďku to mám spíchlé a je to. No a potáhnutý je to cca 2 hoďky.
o 24.07.2007, 14:28 | Danda
Když mě to nebaví potahovat. Bolí prsty a záda :-((( Kdyby to bylo aspoň pro nějakou babu, která slíbí šukačku... :-)
o 24.07.2007, 17:47 | doronel
Standartní bedny máme tady [ Link ]

ale není problém udělat bednu podle vašeho návrhu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3535 sekund.