Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DOTAZ na /////ALPINE

o Navštíveno 1133x o
o 27.07.2007, 10:23 | STITCH
Nevíte někdo jestli existuje v uvozovkách prodlužka k autorádiům-v mém případě Alpine,která by se dala mezi panel rádia a tělo rádia a měla by třeba 5metrů?? Nikdy jsem to neviděl ani nesháněl,ale teť by mi to hodně pomohlo!:-)))

o 27.07.2007, 10:41 | Ivouš
nne e , musíš vyrobit :-)
o 27.07.2007, 10:51 | STITCH
Hmm-toonebude az takovy problem,ale radsi bych neco uz vyrobenyho!:-) A nebude to delat nejaký problém? Bude vše fungovat stejně jako by byl ten panel vložen v rejdiju?::-o
o 27.07.2007, 10:58 | Ricci
Videl som to v mnohych High-End instalaciach, ovsem 5m to urcite nebolo, skor tak do 1 metra... A treba to samozrejme vyrobit...
o 27.07.2007, 10:58 | Luke-Jeep
no dyt sou tam jen konektory na spojeni ne? ja si myslim ze by to fungovat mohlo kdyz mezi ne vlozis draty...
o 27.07.2007, 11:15 | STITCH
5m jsem přehnal,ale 3-4m to budou určo!
o 27.07.2007, 12:09 | Luke-Jeep
no nejsem si jistej zda ten "signal" je dost silnej aby se na te delce neztratil :-(
o 27.07.2007, 12:28 | manolo | Upraveno: 2007-07-27 12:29:22
jde to, mel sem na panasonicu protazeno asi o 60cm, pac sem to nemohl dostat do kastliku ke spolujezdci a propojit s dvd a ps2

zadny problem, zvuk stejny...je treba vse kvalitne izolovat a fakt si s tim hrat...
zkusim pohledat fotku...

hlavne si to vzdy vyfot at vis co kde do ceho patri atd :)
o 27.07.2007, 13:35 | El-diablo
manolo od kdy kabeláž od panelu má nějaký vliv na zvuk samozřejmně že ne jde spíš o to že ty panely komunikují po zběrnici a ta na větší vzdálenost by mohla jít do věčných lovišt ale jediná rada je to zkusit tohle ti nikdo ani nespočítá jestli jo nebo ne
o 27.07.2007, 13:42 | manolo
nemyslim si, ze by se komunikace spomalila...vse fungovalo jak melo a nevim jestli vzdy v elektrotechnice plati stejne zakony pro prenos dat jak v hudbe, podle kvality vodice, materialu, jeho prurezu atp...
o 27.07.2007, 13:47 | El-diablo
nejdeo spomalení sběrnice bud funguje nebo ne nikdy se ti nespomalý delkou vedení ona prostě padne nějaký správce sítě by ti to vysvětlil víc já jsu přes káblíky ne přes princip fungování sběrnic
o 27.07.2007, 13:52 | manolo
at to zkusi, ja sem to rozjel na vzdalenost 55-60 cm v pohode, jen to vypadalo jak po vybuchu, fotky snad najdu na druhem kompu pres odpoledne, fakt netusim co s tim udela 400cm...v kazdem pripade an inevim proc to potrebuje udelat, mohlo by se najit rozumnejsi reseni.

jinak se nehadam, jestli to pojede nebo ne...uvidime, pokud si ten smejd zhora na to troufne :)
o 27.07.2007, 15:09 | STITCH
manolo: jaky smejd?!:-o
Budu to muset vyzkoušet,ale nevidím v tom problém,že by tam mělo být nějaké citelné zpomalení!?
Elektrika taky nejede pomaleji,když máš vypínač o 50m dál! :-)))
o 27.07.2007, 15:22 | STITCH
Jinak by to melo jit do kufru auta a panel by mel jit normalne nekde na stredovy panel-ale jelikoz tam neni misto pro radio,tak zkousim resit takhle! Je možný,že to budou třeba jen 3m ,ale raši říkam víc než míň.Jještě by bylo řšení celé rádio strčit do kastlíku,ale nechce se mi jezdit s otevreným kastlíkem a a pracně to tam umisťovat a pak veškeré kabely do zesů tahat přes celé auto a nemít žádný kastlík.A Takhle už budu mít vše v kufru a jediné co se potáhne z kufru do auta budou kabely ze zesu do repráků a teda ten k tomu panelu.
o 27.07.2007, 15:38 | manolo
co treba udelat CarPc...
o 27.07.2007, 16:47 | wattman
...Lásko,pustíš mi mé cd??--moment,musíme zastavit... :-))
o 27.07.2007, 16:56 | STITCH
wattman: :-))
Jojo to je mala nevyhoda,ale panem v aute jsem ja a stejne moje draha nema svoje CD a posloucha co ja,tak tim je to vyresene!:-)
Ale popripade jsem jeste premyslel mozna o changeru,ale to se jeste uvidi! Priorita je zkusit tohle jestli to vubec bude fungovat tak jak ma!?
o 27.07.2007, 17:07 | manolo
:)))
o 28.07.2007, 19:30 | free.tree
počej, stejně budeš signál táhnout přes celý auto...... chápu to dobře... že chceš mít tělo v kastlíku, panel v zadním víku a zesák v kufru? Stejně budeš tahat kabely do předních dveří.....
tam máš navigaci, či co? Že to nepřekopeš?
o 28.07.2007, 21:43 | STITCH
free.free: uplně naopak!:-)
Tělo bude v kufru-komplet napájení bude taky v kufru,protože mám baterku v kufru a jediné co potáhnu do předu by byl ta prodlužka na ten panel,který bude upevněn ve předu a pak dva kabely do výhybek na přední kompa!
V autě mám tu druhou kapličku s obrazovkou a bohužel to nijak jinak nejde -kdybych to tam odpojil,tak mi nepojede půlka auta a nechce se mi řezat v tom předním panelu nějaké harakiri a až budu auto prodávat ,tak ať vše můžu v klidu dát do původního stavu a ne se s tím trápit!:-(
o 29.07.2007, 00:07 | manolo
myslim, ze jednodusi vyrezat, nez to co vymyslis...ted ti bude hrozit riziko ze nepofici hudba...
o 29.07.2007, 00:25 | Luke-Jeep
no... jeste by se to dalo vyresit obrazovkou a nejakym DVDckem s IR dalkacem na dratu...
o 10.12.2007, 12:54 | Shr3k
STITCH: Tahat tak dlouhé kabely k ovládání je nesmysl. Zpravidla se tam pracuje s TTL logikou [ Link ] ), počítám s nejmenším napětím (1,2 V) , úbytek napětí je na takové délce značný a bylo by nutné použít extra kabel s každým vodičem stíněným. To v kastlíku před spolujedcem není místo? Nebo pod sedačkou? Stačí koupit vhodný plastový 1DIN rámeček a připevnit ho zespodu na sedačku.
o 10.12.2007, 12:56 | Shr3k
STITCH: BTW když máš obrazovku, tak proč nepoužiješ Alpine Vehicle Hub Pro?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4385 sekund.