Navštíveno 1371x

28.07.2007, 15:33 |
Bembik | Upraveno: 2007-07-28 15:34:24
Lidičky, prvně trošku popíšu mé audio, a pak se svěřím s problémem. Takze mám rádio Alpine 9881, woofer mám napajený zesikem v mustku a prední a zadní kompa mam na další zesík (soundstream P203e). A nějak se mě vyskytnul problém: Pokud se v skladbě oběví nadmíra výšek opravdu hodně, tak to začne jakoby vynechavát. Poznávám to tak, že přestanou hrát všechny kompa. Jen na zlomek vteřiny. Něco jakoby přeskakovalo CD - pouze přirovnání. CD určo nepřeskakuje. Nevíte v čem by mohla být chyba? -ICQ: 390-183-573 Předem mockrát děkuji za rady ...
a nehral jsi hodne nahlas? prijde mi to jako ochrana zesiku pri velkem zkresleni, zkratka uz jsi hral nad meze toho zesiku a radsi se vypnul nez aby ti spalil vysky
No zesák je šííleně ztlumenej hraje na takovych 20% a on se nevypne napořád. Pouze jak jsem psal na cca 0,5 vteřiny...
foto nejakého fleku, který vede od kondíku...

další foto

Tak jsem zkoušel a zkoušel....nechal jsem zapojené pouze zadní kompa (PB) a ty hrály bez problému. žádné vypadávání a pod. Myslíte, že tedy jsou v pierdoli kompa ve předu? (dexon)

29.07.2007, 14:08 |
Ricci Podla mna mas vo vyhybkach na predne repro ochranu na vyskace a ked hras moc nahlas, tak sa aktivuje a vypina vyskace, takze treba hrat s rozumom a hlavne s lepsimi reprakmi...
No odpojil jsem i ty vyskace z vyhybek a stale to dela...
Zmer merakem odpor prednich repro (tak jak to odpojis od zesaku)
pokud nameris hodnoty nizsi jak dejme tomu 3,6ohmu, tak mas nekde sluslej drat ke kompum. A pak i zkus kazdej drat, + a - proti karoserii, tam bys nemel namerit nic.
Jo a muj nazor, slusnej zesik, radio a hrozny dexonacky predky, to si zslouzi lepsi.
A pokud bude merenim vse ok, pak asi ty dexony jdou impedancne hodne dolu a nebere to zesik, takze stejne vymenit predky:o)))
Co místo těch dexonů? - napadly mě třeba : Spectron SPC 25 Z

30.07.2007, 08:55 |
Smrada (M)
No a rekl bych, ze ten kondik by chtel vymenit, protoze mozna dielektrikum tak trochu tece
Neívte kdo by to mohl udělat? Okolí ostravy? Je to nákladné?
Je to moc velký průser, když to teče? CO to může způsobit?

30.07.2007, 09:21 |
Smrada (M)
Urcite to udela Pavel_528, ale je z Prahy
k tej zostave urcite lepsie repro a henten vymysel daleko zahodit. aspon budes mat vyrazne!!!! lepsi zvuk a istotu ze repraky to niesu. ale spectron tiez neodporucam radsej Helix ,m-dimension,najaku zakladnu rado od Rainbow alebo nieco podobne,on ti uz niekto poradi.
Powerbass PB CK-6 ... vyplatí se?
CK6ky nejsou vubec spatne, dokonce jsem zjistil, ze mi jeste lezi jeden novy par skladem :-)
jinak jak pise TomasSI - Helix a uDimka moc dobre, kdyztak cvakni na mail, uz jsme jich dost testovali a kazde reproduktory maji neco do sebe, tak vybrat neco na miru :-)
a co signyly jsou ok?????jestli jo tak jedině compa novo
Děkuji všem za jejich typy, kondík je vyměněn, kompa jsou nová -stará PB CK-6 a zatím hraje jak má ted pouze se to testovalo, prvně dodělám lamino... Ještě jednou všem dííky