Navštíveno 2122x

Víte co je to za tlumení, kde ho sehnad, popřípadě skušenosti ?
Našel jsem ho na SK foru, ale už mi to nejde nějak najít.

Tak už jsem to našel, ale i tak, máte někdo s tímto tlumením skušenosti ?
Já používám toto, dobře se s tím pracuje, rychle to schne, poměr cena/užitek super......
[ Link ]
... jo dělaj to ještě v černý....
Potřebuji najít takové tlumení, aby když ho dam na střechu combi, tak aby pořádně stvrdla a když na tu střechu bude svítit sluníčko, tak aby to neměklo.
Plátama, Braxem atd. toho nedosáhnu, tak proto se ptam na toto tlumení.
free.tree : Ten odkaz co si dal, tak to by splnilo mé požadavky ?
že by Brax eXvibration na to neměl? tento materiál neznám sice,ale je tento jak tu "představujete" má stejnou tuhost po zaschnutí?

28.07.2007, 20:05 |
Fridom | Upraveno: 2007-07-28 20:06:33
jdoizo (P) : Sám o tom to tlumení vim prd, proto to jsem dávam : o )
Jinak Brax jsem dával na dveře s kombinací plátů, vytlumí to hodně dobře, ale na tu střechu se mi to zdá furt málo, možná jsem extremista : o ))
Tu střechu potřebuju vytlumit tak, aby se ani nehla.

28.07.2007, 20:07 |
Fridom | Upraveno: 2007-07-28 20:08:11
cosmix : jj to už vím, taky jsem to tam už našel, ale do mi o skušenosti a jak je to s pevností když to zatuhne a jakej vliv má na to sluníčko, jestli to měkne, nebo nee.

28.07.2007, 20:17 |
Ricci Fridom,strecha combi je samam osebe problem, pretoze je nenormalne makka... Uz si mad dole stresny tapacir? Ked ho das dole, pochopis. ze neexistuje nic, co by perfektne spevnilo tak velku a totalne makku plochu, ale myslim si, ze 1 cm vrstva Braxu by s tym pohla brutalne a hlavne, ked to chces naozaj spevnit, chceli by to dorobit spevnovacie priecky, pretoze strecha octavie combi je jedna VELKA SRACKA...

28.07.2007, 20:18 |
petis Cactus Sounds pasta by si stím poradila a hodně dobře ale sluníčko jí nedělá dobře:-((

28.07.2007, 20:22 |
Ricci Brax pasta so slnkom nema problem, nic lepsie za rozumnu cenu podla mna nezozenies...

28.07.2007, 20:32 |
petis | Upraveno: 2007-07-28 20:32:55
jak je tuhá střecha u octy combi nevím, ale střecha Pandy je megasrajda. A 4mm cactus pasty jí zpevnilo natolik ze se po ní dá skoro chodit. Lada362 muže potvrdit.
petis : jo vim ze to stvrdne tak ze se da potom chodit, videl jsem video, ale kdyz je to na slunicku, tak to zmekne a to je na prd.

29.07.2007, 10:51 |
Ricci Kazdopadne s Braxom mat so slnkom problem nebudes, ja osobne som hodil na strechu sikadamp a trosku odhlucnil 4cm syntetickym runom

No tak na to odhlučnění dam toto, to si myslím že bude lepší než rouno

29.07.2007, 14:11 |
Ricci tu bude urcite lepsie,ale uz som nemal chut investovat do auta , ktore pojde buduci rok prec
Tak to potom jo, no já mam toto auto asi tak 3 měsíce, tak že mi ještě chvilku vydrží :o)
tak zrovna tyhle pyramidky stoji hodne malo... tlumili sme s tim nahravaci studio... a je to vazne hodne levna zalezitost
Luke-Jeep : A uměl by si sehnad, to samé co je na fotce v rozměru 2 x 2 m ?
samozrejme.. ale sirka vetsinou jen 1metr

29.07.2007, 15:22 |
Ricci 1m je v octe na streche na sirku tak akurat
jj to vím, ale chtěl jsem to dát i do kufru

30.07.2007, 18:59 |
m1tv | Upraveno: 2007-07-30 19:06:23
jaka je cena toho pink powru a je to dobry? ?? nemužu to najit :( edit už sem našel 8 kilo za 3t sk to je dobra cena ma stim nekdo sklušenosti?? diky