Navštíveno 2183x

Máte někdo zkušenosti s kompy IMPULSE COMP 6,5? Cena 1990,- vysoká zatížitelnost a objemný bass...
Časopis auto-hifi chválí. Máte je někdo v autě? Nebo slyšeli jste je někdo?Sháním levné dobré 16cm kompa. Znáte to, za málo peněz co nejvíce muziky. (případně mám v plánu Helix Dark blue 62.1)

Já po několika zkušenostech doporučuju Powerbass S-6C, hrajou nahlas i pěkně čistě. Hlavně ty jemný vejšky - příjemný poslech a pohoda, honil jsem je přes Helixe DB5 a spokojenost:o) Za ty prachy...
[ Link ]
Ahoj, ty impulse jsem slysel v Twingu a fakt dobry, fakt jsem cumel za ty penize. Jeste pred casem staly tusim 1600 byla na ne u autödaxu nejaka akce. Ale i za ty 2000,- jsou to dobry kompa. Hlavne ty basy jsou dobry. Podle mne jsou lepsi nez ty Helix DB.
Za 1600,- bych nevahal :((
Odchadzaju na nich vyhybky. Ja uz som dve odpalil.
Ale je zas pravda, ze do nich tlacim GZHA2350 a ta ma 2x200W.
Ja mam na kompa a zadni ovaly tenhle:
Zesilovač Mac Audio Mac Z 4100
Technická specifikace:
Princip zapojení: 4/3/2 kanálový
Max. výkon do 4 Ohm (14,4V): 4 x 160 / 2 x 500 Watt (můstek)
Max. výkon do 2 Ohm (14,4V): 4 x 210 Watt
RMS výkon do 4 Ohm (14,4V): 4 x 80 / 2 x 230 Watt (můstek)
Frekvenční rozsah (-3 dB): 5 - 50000 Hz
Já je mám v passatu, už asi rok, mě přijdou perfetkní za tu cenu, už se pár lidí divilo co mi to hraje. Jen pozor musí jet přes zesilovač, rádio je tak nevybudí. Nebo spíše já je zapojil hned na zesík, ne rádiu jsem je ani neslyšel. Helixy jsem taky slyšel, myslím že mají pro mě hrozný výšky, ale to má každý jinak naposlouchaný. Jinak není problém si je u mě v autě poslechnout.
gsxr1100: taky zosik rozhybe GZHW30X w poho a ne kompace :D uz asi maju svoje za sebou

30.07.2007, 21:58 |
Sisma Měl jsem je, za ty prachy super kompa, stoprocentně přes zesik, ale necpal bych do nich to, co maj uvedený (mam pocit, že 200max, kolem 100 RMS). Měl jsem je nejdřív vepředu ve dveřích, pak vzadu směrem ven z kufru a docela good. Na to, co stojej se vyplatěj. Když nechceš narvat do komp pět a víc, tak je to supr volba. Sice někomu nemusej zvukově sednout, ale já byl spokojenej.. Když koukám na ten zesik, co máš, tak ten bude určo stačit, já jim dával cca 60RMS a bylo to tak akorát..
db-marek: sak jedna 2350x-ka mi hybe Impulse a druha HW30X.
Aby som to mal v kufri opticky zladene.
Na tych kompach je uvedene 400W per par. Takze RMS na jeden cca100 W.

31.07.2007, 09:44 |
jao01