Navštíveno 1288x

29.07.2007, 22:23 |
P@vel kdo mi poradí?
SPZ jsem podlepil a stejně drnčí, co s tím?
Jedno zadní světlo drnčí po tom co jsem ho podlepil silikonem kvůli vodě, co s tím?
A také mi drnčí zadní nárazník, hmm.
vše spíš na levě straně, i když je basák spíše vpravo.
zkus přendat basák na levo.....hmm...mazec...
P@vel : SPZ skus ještě přišroubovat, světlo netušim a ten nárazník, jediné co mě tak napadlo, to pod nim vystříkat montážní pěnou.
Zkus nejdřív zkontrolovat jestli je na tý levý straně ten nárazník pořádně přimontovanej(přišroubovanej, zacvaklej-nevím co máš za auto), protože podle mě když něco drnčí tak to má asi vůli=nedrží pevně na svým místě. Mě taky drnčelo světlo a když jsem šmejdil čím to je tak předchozímu majiteli spadla dovnitř světla žárovka(nevím teda jak) ale čápovky to spravily:-)
no, na drncici naraznik mi kdysi nekdo poradil, at poradne utahnu srouby ktere ho drzi a vytlumim (nebo zpevnim) uchyty na na kastli. ten naraznik urcite zpevni treba tou montazkou.
svetlo, opet se podivej jak tam drzi. mozna kdyz ho cele zevnitr prelepis tecsoundem (tu zadni stenu kde je konektor). pak vytesnit at nema zadnou vuli. a hlavne upevni kabely.
SPZ, pod tu jsem nacpal tenky molitan, popatlal naraznik (ze zadni strany) BRAXem a bylo vse v pohode.