Navštíveno 1702x

ahoj, uvazuju o tom ze si natahnu dalkove ovladani od zesiku (monoblok CRUNCH GP1500.1) nekam do interieru sveho vozitka (omega B '96). Ale netusim kam to dat :o(
nechci prave moc nicit interier ale zase to nechci mit nekde mos schovane. A taky to nesmi moc razit do oci.
zde je foto.

co takhle "nastojato" vedle radicky - nasroubovat z boku na tunel mezi sedacku a ovladani voken nebo co to je
to uz me taky napadlo...ale nevim, jestli tam nebude moc couhat ten drat od toho
zatim se zkousim ptat....treba to nekdo uz delal nebo to ma v oku...nechci to zkazit
Jako Luke-Jeep mam to tak a pohoda dobry přistup a kablik schváš pod tunel

30.07.2007, 18:46 |
m1tv a co do popelniku? dovnitř pokud nejsi kuřak otevřeš si jen když budeš chtit..
popelnik je good idea....ale ja si tam obcas stradam korunky :o)
ale dik za vsechny napady...klidne pokracujte..fantazii se meze nekladou....urcite si pak nejakou moznost vyberu.

30.07.2007, 19:52 |
SALL Máš střdový panel(jak je např.radio) a středový tunel(řadička atd.) celistvé nebo zvlášt?Otec má právě vyvedené z té mezery a žádnej drátek nekouká, pouze to čidlo....

30.07.2007, 19:54 |
clown ja bych to zkusil zadelat do tech volnych dvou pozic vlevo vedle radia, klidne dalku zastrcit a mit ven jen knoflik .. (nejak nastavit)
SALL: jsou to dva dily...zvlast stred a zvlast tunel.
clown: no, nevim jak to bude uvnitr s mistem...je tam to tlacitko TC a ovladac je docela velky :o(
Já bych to prdnul přesně tam, kam to chce dávat klaun. Nebo i do nějaké zavřené odkládací schránky (loketka apod.)
Nebo třeba stropní stínítko. Zavřeš a nevidíš :-)
Nemas prihradku na brejle nahore u svetla? jako to ma koncern? tam by to taky nemuselo byt od veci?:o))
nevim jak to ma koncern ale zadnou prihradku na bryle tam nemam.
no, uvidim...snad to nejak pujde.

30.07.2007, 21:36 |
Zip jo taky bych to dal buď vedle toho rádia a nebo do popelníku. Teda pokud to ovládání není nějak velký a třeba by se ti tam vešly i ty drobný
Já mám obě dálky v loketní opěrce...
a co na čelo loketní opěrky vedle řadičky. nevím jak je to u omegy, ale třeba u octy se krásně vejde