Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > E-SHOP

o Navštíveno 1564x o
o 03.08.2007, 18:13 | TomasSI
mam taky problem,objednal som si repro. na e-shope co su ikonky na pravej strane uvedeny ako Partneri a neviem na ktorom lebo vsetky maili sa mi vymazali. problem je v tom ze mali byt dorucene asi tento tyzden k nam na firmu a mame tam dovolenku tak to nema kto prebrat,ja som musel zostat necakane doma.Jedna sa o Rainbow SLX 265 Deluxe a adresa bola uvedena Roll-styl.Dvur kralove nad Labem.viem ze sem ty "Partneri" casto pisu a tak by som sa k tomu nejeko rad dopracoval ,za pomoc dakujem,

o 03.08.2007, 18:40 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
u nas to nebylo :-)
o 03.08.2007, 19:34 | dolph
TomasSI: zkus napsat tomuhletomu ---- cts.cz
o 03.08.2007, 20:47 | prohifi.cz
2 TomasSI: bylo to u nas, dej mi prosim vedet, kdy to nekdo muze prevzit a poresim to. Ty reproduktory byly skladem a tusim hned v pondeli byly odeslany, takze nyni budou asi nekde na depu PPL
o 03.08.2007, 21:48 | TomasSI
To:RyVes-Milan.Teraz od utorka uz budem na firme tak ked by to od utorka do stvrtka prislo bol by som rad ,v piatok som totiz zasa na slovensku.nechaval som tam aj tel cislo ale len slovenske moje ceske je tel:736151352 ak to pomoze a zasa funguje len od pondelka do stvrtka. zatial dakujem
o 03.08.2007, 21:55 | prohifi.cz
oki, v pondeli zavolam na PPLko a poresim to, predpokladam, ze nebude problem a vse se rychle vyresi
o 03.08.2007, 21:57 | clown
tak at zavola s cislem baliku, at mu ho vemou domu .. , ne ... ne ??
o 03.08.2007, 22:08 | TomasSI
dobre chlapci ked tak mi skuste brnknut ze ako to vyzera ja budem mat fon na uchu:-).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6433 sekund.