Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > skoro sub

o Navštíveno 1433x o
o 03.08.2007, 22:37 | mik
Já sem dostal takovej nápad: mám vzadu v platě Helix Blue 69, krmeno radiem - napadlo mě zapojit výhybku pro sub (120 Hz) a faderem si pak vlastně lehce zesílit basy??
výhybu nějakou takovou:
[ Link ]

Co vy na to?????

o 04.08.2007, 15:04 | Duris
z 25Wrms co ma tvoje radio toho asi moc nevyzdimes... basu se dockas asi stejnejch jak ted a jediny ceho tim docilis je ze ti nebudou hrat vejsky kup si radsi malej zesik a malej SW do kufru.....nebo malej 2K zesik pred ty ovaly. aneb jaxe rika: "z hovna bic neupletes"
o 05.08.2007, 16:38 | MathesM3
Díky slušnýmu odporu tý cívky ti akorát začnou repráky plácat a zvýší se ti impedance, což ve spojení s malým výkonem rádia znamená horší zvuk a dokonce míň basů než máš teď...
o 06.08.2007, 13:37 | ruffrider
něco podobnýho má pioneer(nevím jestli i jiný firmy), jmenuje se to Front Image Enhancer - do zadních repro ti to pustí jenom hluboký frekvence (volitelně 60 až 125Hz) a potom ti jdou zezadu jenom basy a zpívá to jenom zepředu. než jsem měl v autě zesík a woofer tak jsem to měl takhle provizorně zapojený a určitě to bylo lepší než když hraje zadek stejně jako předek, ale rozdíl je v tom že to navýhybkovalo už rádio.
o 06.08.2007, 18:18 | mik
tak dobrá, nechám to tak jak to je a časem pořídím zes a sub
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3202 sekund.