Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > autoreproduktory pro montáž do prostoru

o Navštíveno 1234x o
o 08.08.2007, 20:05 | VW181 | Upraveno: 2007-08-08 20:11:05
achich, vy my dáte..potřebuju poradit, jestli se dají sehnat autoreproduktory v boxech. Jo, přesně v těch krabičkách, který se ve starejch škocnách montovaly pod palubku nebo na zadní plato. Potřebuju aby mi to vepředu hrálo a konstrukce mého vozu neumožňuje (takovej jako že offroadek) montáž do dveří ani do palubní desky,ani tam nelze dát falešný plastový nebo lamino podběhy, prostě potřebuju ty repro přišroubovat do nějakejch krabiček a ty pověsit pod přístrojovou desku. Existuje nějakej takovej výrobek, aby to nebyla úplná čína?

Respektive, já už tam nějaký podobný chrastítka mám, ale rád bych je vyměnil..

o 08.08.2007, 20:12 | Zip
každý repra mají mít nějakou ozvučnici, takže si stačí koupit nějaký komba a nebo koaxyály a pro ně si sám můžeš na míru udělat ozvučnici jakou potřebuješ.
Jestli se mýlím, tak mě opravte někdo.

Spíš sem hoď fotku kam a jak by sis to představoval.
o 08.08.2007, 20:12 | VW181

foto k příspěvku  od VW181

o 08.08.2007, 20:18 | ruffrider
Něco jako tyhle pio(TS-X150)? Kdyby se ti líbily, stačí když si to zadáš na seznamu vyhledat ve zboží, on už ti nějaký dealer vyleze

foto k příspěvku  od ruffrider

o 08.08.2007, 20:20 | VW181
jooo to je uplně vono! Díky!

o 09.08.2007, 19:04 | sprath
Tuhle jsem viděl podobný vejce od JBL
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.533 sekund.