Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kicker 12 l7

o Navštíveno 1312x o
o 12.08.2007, 23:52 | alfik | Upraveno: 2007-08-12 23:53:26
tak borci ma tu niekto s tymto woofrom skusenosti?poprosil by som ludi ktory ho ozaj poculi.nejake postrehy ako hra ako tlaci.ci potrebuje brutal silny zosik alebo mu staci aj 1KW aku bednu potrebuje a tak.dakujem

o 13.08.2007, 01:02 | kafka
Zdar, hodně teorie se o něm dozvíš - pokud ovládáš aspoň trochu angl. na jeho ofic. stránkách. Jsou tam i soubory PDF na stavbu asi čtyř druhů beden. Jinak ten tvůj by měl mít 750 w RMS a nějakých 1500 max takže si myslím, že 1kw určitě stačí.
o 13.08.2007, 10:18 | alfik
Cau no to uz mam tak zbezne prebehnute ale ide mi teraz o prakticke skusenosti a nie o to co si vyrobca vymyslel.a ide mi hlavne o tie bedne teda neviem ci som to spravne pochopil ale 12 palec potrebuje viac ako 70 litrov?celkom moc nie?ak snim ma niekto skusenosti tak hodte sem.dakujem
o 13.08.2007, 10:38 | kasa.d
ja ho mam, puvodne sem ho mel v zavreny bedne 24 litru a hnal sem ho 5 a 6 kanalem VRxa coz je 500 W RMS pri 2 ohmech, pak byl v litrazne neidentifikovatelny bedne s dirou kde byl omylem zapojenej na 8 ohmu a presto to na rozhejbani auta stacilo, ted se chystam ne stavbu jedny bedny dle vyrobce. Na jeho pohon mam pripravenej MTX audio Thunder 801D, kterej by mel davat 800W RMS na 2 ohmy, ale bude to vic, protoze na protokolu vyrobce zesiku je namerena hodnota na 4 ohmech 497 W a ma byt 400 rovnejch. Takze 1kW bude azaz, jen teda nemuzu napsat nejaky konkretni poznatky, protoze lec ho mam uz skoro 3 roky, v aute hral sotvy par mesicu a jak sem psal ve 2 ruznejch bednach spise formou experimentu. Me se teda docela libil v ty zavreny bedne, uvidim jak bude hrat ve sterbinovy dle vyrobce.
o 13.08.2007, 14:55 | kafka
Stejně jako kasa.d už ho mám doma asi rok v male asi 25 litrů uzavřené bedýnce zapojené na dom. kinu a je to hukot. Stavím pro něj taky box podle výrobce a jen tak jsem ho v něm vyzkoušel a i na těch blbých 30, 40w to hrálo hodně. Jsem zvědavý jak se ale bude chovat v kufru. Takže kdo první dodělá ať dá vědět. Zatím čest.
o 15.08.2007, 21:20 | alfik
kasa.d a ako to hralo v tej malej uzavrenke?to by ma zaujimalo.ale asi nic moc co?potrebujem aby to aj tlacilo a nejak zahralo.bude to na hip-hop cize nizke basy.tak poradte este niekto kto to ma v bassreflexe.a dakujem vam svetkym za rady
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.346 sekund.