Navštíveno 1163x

15.08.2007, 06:46 |
Wagi Ahoj kluci,potřebuji natahnout kabely do Sorenta ze předu do zadu.Poradte kudy reprové,napájecí a signálové?Vím,že s těmi signálovými je někdy problém s rušením.Asi to nechce ani tahnout podel co vede orig.elektroinstalace?Napájecí kabel je 35mm,musí být i 35mm kostrový.Budou 2 zesiky a chtěl jsem kostru u každého extra od uchycení na pasy.
Díky za rady.
Wagi
tahej to po stranach auta....podel prahu. Pod plastama jak jsou tahane ostatni kabely v aute. Napajeni po jedne strane, signal po druhe strane. Ruseni tam potom nebude. Aspon ne tak velke. Tahat 35ku kabel neni nic tezkeho....50ka je horsi ale jde to ;o)
Ta kostra by mela stacit. Hlavne nezapomen posilit ukostreni minus polu baterky. Musi tam byt minimalne stejne silny kabel jak mas napajeni k zesiku.

15.08.2007, 14:52 |
Wagi o.k. Děkuju za radu .Natahl jsem levé repro podel v levo ,signáli prostředkem a pravé repro v pravo dozadu.
Wagi

15.08.2007, 16:46 |
Wagi napájení chci levou stranou jako levé repro od baterky pouze 35mm a zem v zadu pasy.Ale jak říkáš ještě extra ukostřím 35mm baterku.Jen jsem skoukl a je tam menší průřez ukostření.Je to tak dobře?
Wagi
od vyroby tam byva tenke ukostreni...musi se posilit....jak jsem uz psal, musi byt posilena kostra baterky...a ten kabel musi mit minimalne tloustku napajeni zesilovace....v tvem pripade minimalne 35qmm. jo, a je taky dulezita delka tohoto ukostreni...nemelo by to byt moc dlouhe....rekl bych tak 20cm. puvodni ukostreni tam muzes klidne nechat....