Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > kondenzace vody na zatlumení

o Navštíveno 1265x o
o 17.08.2007, 10:53 | MSG
Zdar,
po zatlumení vnitřku dveří matrošem s Al folií (tecsound) se mi přes noc (jak bylo deštivo) zkondenzovalo celkem dost vody, která pak stekla dolů, do spodku dveří. Přišel jsem na to, páč jsem to nestihnul zalepit celý najednou, t.j. i zadělat ty díry pod tapecem, takže jsem to viděl. Má někdo podobný zkušenosti? Nemám z toho moc dobrej poocit. Jo, do auta skutečně nezatejká, ale v takovémhle počasí v něm vlhko je.

o 17.08.2007, 11:13 | RadekFM
Voda se tam srazi i bez tlumeni.
o 17.08.2007, 11:15 | clown
jj ..
o 17.08.2007, 11:45 | Zip
ve dveřích jsou proto dole díry, ne?
o 17.08.2007, 12:53 | MSG
Díry tam mám, ale v nich nějaký bahno a listí :-)
Vyčistím to...
o 17.08.2007, 20:00 | whiskadelic
pri tlumeni je potreba ty odtokovy diry neprelepit :)
A do dveri zatyka kolem skel kolem prachovky...ja mel zhozeny tapecy a kdyz sem to videl jak do tech dveri tece, tak sem cucel jak puk!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3907 sekund.