Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak napojit 3x zesilovač na rádio s jedním cinch výstupem?

o Navštíveno 1127x o
o 19.08.2007, 21:45 | Sniper2003
Cau lidi,koupil jsem novy radio Sony MEX DV-1000,potřebuju na něj napojit 2x Sony 2165 GTX - dvoukanál a 4 kanál Pioneer,Sony má průchozí linky,takže zapojím z linky z rádia oba Sony zesilovače,ale ten Pioneer nesnese zapojení z cinch výstupů na tom Sony zesiku,tzn nemám jak zapojit zesik na repra,mám koupit převodníky z ISA na Cinch,neco jako DRAGSTER DA 02?Nebude to dělat problémy?Případně je jiná možnost?Rozdvojovat linky přes Y redukce se mi nechce - bojím se že to nebude dělat dobrotu.Díky moc

o 19.08.2007, 21:50 | clown
furt lepsi Y nez HI > LO adapter
o 19.08.2007, 22:03 | Sniper2003
Clown: díky za radu,ale pokud to teda propojim přes Y redukce,je mi jasný že se sníží na každé lince signál o polovinu,je to tak?Rádio má 4V na lince...O nastavení L/R a F/R mi nejde nastavim si to napevno na zesiku,tak mě to netrápí,potřebuju to nějak rozchodit aby to šlapalo a netrpěl zvuk kvůli tomu a bohužel míň než tři zesilovače mít nemůžu - mám 2x woofer a každý chci mít na zvlášť zesilovači...
o 19.08.2007, 22:10 | clown
tak mozna potom koupit nejakej procak treba starsi PXA 600 i s panelem , nebo aktiv vyhybku :o)) a budes mit klid
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4399 sekund.