Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Odezva wooferu.

o Navštíveno 1245x o
o 21.08.2007, 13:38 | Havala
Ahoj chtěl bych se poradit: mám problém s wooferem, a to že na některé skladby se mi zdá jakoby nestíhal frekvenci beatů a jakoby zaostával, ale jiné skladby třeba i s rychlejší frekvencí úderů hraje s přehledem, nemže to ýt spíš kvalitou záznamu? použzíván mp3 a woofer hifonics zeus 500 RMS, monoblok fearless 1OOO díky za radu.

o 21.08.2007, 13:47 | Escudo
on může zahrát třeba rychlej bas když jde pravidelně a s většim intevalem, ale pokud je interval příliš krátkej, tak to membrána nestíhá, to je taknějak úděl většiny SPL wooferů, dá se to do určitý míry eliminovat naladěnim bedny
o 21.08.2007, 14:03 | Havala
je to origoš basreflex tak to asi nebudu pokoušet, ale díky.
Ještě dodám že snad by to mohlo být tím že woofer je zánovní a možná chce rozehrát. ???
o 21.08.2007, 16:37 | alibaba
No jestli je zánovní,tak mu hlavně nedávej hned pokouřit a pomalu ho rozehrávej-sedne si závěs,vlnovce a tak :-)-asi jako nové auto.
o 22.08.2007, 06:44 | RadekFM
Havala: To je normalni vlastnost bassreflexu. Uzavrena ozvucnice je na tom mnohem lepe.
o 22.08.2007, 09:28 | CarMedia.cz
Už před koupí tohoto wooferu jsem ti přeci říkal, že si nejsem jistý, zda-li bassreflexová ozvučnice je pro tebe to pravé ořechové. Popisoval jsem ti i zvukové rozdíly, teď jsi na to kápnul sám.. :-)
o 22.08.2007, 16:33 | Havala
Pasaťák: ja vím, :-) ale ono to neni zase tak hrozné, jen u pár skladeb, když sem tam pustil tvrdý rap, tak to hučí jak blázen..:-)
o 22.08.2007, 16:36 | clown
huci nebo hraje ? :o))))
o 22.08.2007, 18:41 | Havala
Třeba Tři sestry hrají božsky i v tom spodním pásmu. :-D
o 22.08.2007, 18:51 | clown
no moc pisni, utra rychlych navic nabasovanych od sester neznam .. :o))
ale je fakt, ze alba od roku 2000 mne neberou a ani nevim, kde je mam :o))

pruser je ten, ze spousta alb, mixu, vyberu je ruzne poslepovana a kvalitnich nahravek je tam jak safranu .. o hudebni kvalite umyslne nemluvim :o))

ja treba si nejaky HIP HOP, RAP, FUNKY pustim jen obcas a to na to fakt musim mit naladu .., ale s J.A.R. a Monkey Business si naladu spravuju hodne casto :o))

sam mam mesic novej woofer a stavi se na nej novej box .. ten aktualni nezahraje tak hluboko jak by mel ... (auto se klepe, ale natrubek jen funi, naladeno mooc vysoko) .. takze se dela jinej box :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4295 sekund.