Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pls rada ozvučení P406

o Navštíveno 1324x o
o 21.08.2007, 18:04 | KhuTchi
chtěl bych poradit už jsem se smířil s tím že origo radio philips 4030 nejde propojit s měničem a 4050 ktere jde asi jen tak neseženu proto jdu do jineho radia atd..potřebuju poradit kde nejlevněji koupím rámeček do p406 na klasické radio a jak se to dá řešit když jsem byl zvyklý vzadu na ovaly ,ale díky plechovemu platu jsou tam podobné male repro i když vykone jako v předních dveřích...prostě chci vědět čím je podle vás nahradit jak ty ve dveřích tak ty v platu abych nemusel nic řezat nebo alespon jake pracovní označení to má abych věděl jak hledat ..moc díky :)

o 21.08.2007, 18:39 | dolph
ramecek sezenes treba tady [ Link ]
o 21.08.2007, 19:02 | m1tv
vrakače si nezkoušel?
o 21.08.2007, 20:05 | KhuTchi
no nezkoušel ani netuším kolik je real cena takovýho kousku...co za to max dat a co chtit za to stary radijko...
o 24.08.2007, 11:12 | snuky
tam je to problem pokud nechces rezat kup vykonejsi repro v orig. velikosti .. takhle sem to resil ja ..
o 30.08.2007, 08:31 | badboy_rd
do přeních dveří se Ti vejde 165 mm repro bez problému (myslim že hloubka 67 mm je ještě v pohodě (když ne tak podložka) a na zadek narveš v pohodě ovály 6x9, jenom musíš změřit tu díru na magnet aby se Ti vešel a pak je to v pohodě, já do zadu dával 3pasma kompa Infinity, předělal jsem celý plato, ale neřezal jsem vůbec nic
rámeček někdo prodával na Peugeot-clubu tak to zkus tam, stojí asi 250 Kč
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3247 sekund.