Navštíveno 1137x

docela sem na to koukal, zvenčí vcelku pěkná A3 ale ten zbytek :-( a to jsou tam docela zajímavý komponenty (MDS atd.)

23.08.2007, 10:41 |
jdoizo | Upraveno: 2007-08-23 10:41:53
Chrom a modrá letí nebo ne? ., jj, za to, co koupil modro-chromový aparáty by měl uplně něco jiného ,ale asi hleděl a chtěl kvantitu; čím víc modrý a chromu, tím víc Adidas

23.08.2007, 10:44 |
Smrada (M)
Nenadelas nic. Tak to byva. Cim vic tim lip. Znamej ma hezky auto (komplet prekopany - vzduchac, lambo dvere atd.) a nejde mu o to jak to hraje, ale jak to vypada a kolik to tam je
Neřekl bych že to je nějak špatná instalace, když se mu to líbí, tak proč ne, já bych to sice udělal trochu jinak, ale každý má jinej vkus a jiné nároky.
Řekl bych že je spousta instalací, které jsou jak to říc slušně, nic moc :o)
Zvenku moc hezké-vevnitř au,docela bych řekl,že všechno je v jedné ozvučnici a tak se to asi docela mlátí mezi sebou...a taky pochybuju že na zesíku MDS se nechá otočit fáze kvůli otočeným basákům.....
ten zesík Pyle jsem kdysi také měl.......

23.08.2007, 16:22 |
Shr3k 23/08/2007 11:17 alibaba: Nač to vyžadovat po zesilovači, když lze fázi otočit prostým přehozením + a -, že... ;o)
no vypada to hezky na pohled, ale opet ono prislovi: cim vic repraku, tim vic adidas :(
zajimal by me vyznam tech prostrednich modrych basacku kdyz ma v kufru dva woofery... skoda
zvenku fakt pěkný, ale ten vnitřek není moje krevní skupina :o)
:-))))) To ma jak ja, ale od jineho dodavatele....