Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > O vikendu zkusim aktiv

o Navštíveno 1054x o
o 23.08.2007, 21:29 | Milhauzz
Jak se rika, kdo si hraje nezlobi. Alebrz moje Alpine SPX kompa maji moc vysokou delicku, tak nektery kytarovy veci sou moz zahuhlany. Sice spis posloucham acid jazz, groove a podobny coz jim sedi, ale kdyz sem pustil pearl jam, tak sem byl v soku. Hnus!

Radio na to je, zesik taky. A to sem si rikal ze dycky budu delat jenom pasiv :) Svet se meni a ja s nim, tak mi drzte palce, at nodvarim vejsky, stejne min jak 1.5kHz jim davat nebudu, nespadl sem z visne :)

Apropo, nema nekdo zkusenosti s Alpine SPX na aktivu?

o 25.08.2007, 15:15 | Milhauzz
Koukam ze ohlasu plna prdel :) Tak jeden pridam.

Aktiv je hotovy. Jen me prekvapil jev prepnuti z 2way + sub na 3way. (Alpine 9853). Musel sem ho resetnout, jinak se to nechtelo chytnout. Alpinam to moc nepomohlo, SPXa nemaji moc rady na vyskacich frekvence pod 5kHz. Takze misto zlepseni stale laboruju. Ale povedl se mi jiny kousek. nazval bych se sice prasetem, ale funguje to.

Na 5 a 6ty kanal McIntoshe mam posazeny JL 10w3v2d4. Jak z nazvy vypovyda, je to 2x4ohm. Daval sem do nej 2x130 +- pri maximu. Nejdrive sem zkusil na mustek jenom jednu civku. Apropo, proc sem to delal? Nikde na radiu sem nemohl najit prepnuti subwoofer rezimu na mono. Zdalo se mi, ze bass neni tak pevny a myslel sem si ze se civky malililinko jakoby pretahovali. Hralo to pekne, ale rikal sem si, co s druhou civkou? Nu, tak sem si zahral na megaprase a dal civky paralelne. Ano, 5 a 6ty kanal mam v mustku na 2 ohmy. A kupodivu, krome vyssi teploty to Mci vubec nevadi, je uplne v klidu. A ja mam radost, ze mam vic basu. Svete div se ... :)
o 25.08.2007, 17:24 | clown
jj, reset je potreba :o))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3248 sekund.