Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > WinISD beta poradí mi někdo

o Navštíveno 1349x o
o 26.08.2007, 13:22 | hrabě
ahojte konečně jsem si stahnul tnto program, ale pořád se nemůžu dopočítat rozměrů bassreflexu, připadámi že mi to hodí hodnotu jednou tak vetší, než by měl být. zkoušel jsem spočítat Blackabasse 12 a na bassreflex bednu o objemu 60l na 2 nátrubk i průměru 8,5 cm mi to ukazuje délku kolem 89 cm, a na fóru jsem našel délku 43cm, tak já teda nevím v čem dělám chybu. Poraďte mi někdo prosím. předem díky

o 26.08.2007, 18:40 | Boďa
Že by různá frekvence ladění ;-)
o 27.08.2007, 13:06 | Michal
Tyhle programy NIC NEHODÍ. Nejsou to kuchařky, zadáš-vyplivne. Jsou to nástroje, pro zkušeného technika-simulanta. Pokud nevíš co chceš a jak toho dosáhnout, jakou charku chceš, je ti to číslíčko, co ti ISD vyplivne k ničemu. To samé LSPCad a LSPLab. Sice se jde chytit standardních ladění propustí podle Q (0.5, 0.707, a pro sračky třeba 1), ale na to nepotřebujeme ISD nebo nedejbože CAD, ale stačí klakulačka a dva vzorečky.

Kluci, no tak...
o 27.08.2007, 13:36 | Vita_Megane
jj jako michal, neda ti to presne hodnoty ktere mas dat, akorat ti to ukazuje prepocty mezi prumerem, delkou a velikosti bedny na urcitej woofer podle frekvence jakou chces dosahnout
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3657 sekund.