Navštíveno 1157x

27.08.2007, 21:03 |
Kmoda Prosím o radu.Stalo se mi že mi někdo odpálil středobas ve dveřích.Prostě to nějaký hluchoun dal moc nahlas a bylo to.Tak to chci řešit.Když nastavím level na zesilovači tak aby i když se dá rádio naplno tak to nezkreslovalo a nic se nestalo bude to OK?Dejme tomu že budou skoro na minimu.Nebude to mít vliv na zvuk?Nebo je nechat naplno a radši do auta nikoho nepouštět?
radši do auta nikoho nepouštět
Stahnout zesilovac, na radiu nastavit 3/4 hlasitost a potenciometrem na zesiku nastavit na hoodne hlasitoej poslech. Vyzkouset nekolik CD s ruznym zanrem a je to. Tech 3/4 ti zajisti, ze i pripadne slabeji nahrany CD budes moc jeste zesilit.
ALE
pokud mas nejakej nic moc zesik s nizkym vykonem a budes se z nej snazit dostat nemozne, dostanes ho maximalne tak do limitace, ktera je smrtelna pro repraky...

28.08.2007, 05:58 |
Kmoda U mě je max volume na rádiu 40.Takže varianta první že budu mít zesilovač na max a začne mi to zkreslovat někde na půlce takže po překročení volume 20 na rádiu.Nebo varianta druhá dám zesilovač na min a pak jde dát rádio na max těch 40 aniž by bylo slyšet zkreslení,chrchlání,praskání atd.Jinak zesilovač má psáno na kanále 40W rms (12V), 50W rms (13,8V) a myslím 60W max.Repro je 100W rms/200W max.
Takze na prvni variantu zapomen.
Udelej to jak sem psal.
Napis co je to za zesik, oznaceni-znacka. To samy repraky. Myslim, ze jsi prave dokazal, ze i slabym zesilovacem hnanym nekam do limitace odpalis silnejsi repro.
Ja mam treba 150W SIN na kanal, repraky maji psano 90W a hraju je 3 roky a pohoda...

28.08.2007, 08:59 |
Kmoda Repro jsou Hertz HSK 165 ta první série a jsou na zesilovači Audison LR605XR.