Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kde sehnat elastickou koženku?

o Navštíveno 886x o
o 29.08.2007, 14:38 | Vasekkch
Nevíte? Důležitá je velká barevná škála. S červenou, modrou a žlutou se nespokojim:)

o 29.08.2007, 22:44 | Fridom
Mrkni na e-shop doronel, myslim ze jsem ji kupoval tam. Jinak mam oranzovou, nechces ?
o 30.08.2007, 08:39 | Fridom
Tady je odkaz [ Link ] když tam písneš, tak ti pošlou vzorník na email.
o 30.08.2007, 09:54 | Zip
sorry, že ti sem lezu, ale nechci zakládat nový téma.
jak těžké je s tím pracovat? Chtěl bych potáhnout tapec na dveře (tvar viz. [ Link ] )
zvládnul bych to doma sám, když jsem trochu šikovnej
o 30.08.2007, 12:24 | tomas.V
to zvladnes pokud tam nejsou extremni zahyby, kozenka se nech krasne natahnout - jestli ti muzu poradit tak kup poradny lepidlo - ja mel od Dexonu ze zcatku jsem byl nadsenej ze po natreni hned drzelo, ale po case se zacala kozenka odlepovat hlavne kdyz bylo teplo. Od dexonu uz ani to blby lepidlo bych si nekoupil - najdi neco poradnyho co odolava teplotam
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.328 sekund.