Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaky matroš na dvojitou podlahu

o Navštíveno 1451x o
o 29.08.2007, 21:37 | m1tv
zdravim jakej použit material na dvojitou podlahu do kufru když použiju mdf 18mm tak bude zastavba s zesama sw a baterkou tak 40kilo což je moc z čeho to udelat aby to bylo pevne a zaroven lehke diky

o 29.08.2007, 22:13 | alibaba
dřevotřísková deska a vyztužení hranolkama (ze dřeva)
o 29.08.2007, 22:56 | Zip
Já použil MDF, sice to je těžší, ale taky to je hodně pevný. A jako alternativu bych viděl asi nějakou překližku. Dřevotřísku rozhodně ne, protože když nasákne do sebe vodu, tak se to rozlepí a rozdrolí se ti.

A myslím, že pokud nejezdíš sprinty či něco takového, což asi ne, když dáváš hudbu do auta, tak ti může být jedno těch pár kg navíc.
o 29.08.2007, 23:04 | m1tv
no prave že neni protože mam auto o 70mm dole a když naložim muziku tak du dolu na dorazy tak proto řešim nakou nahradu za mdf .. dřevotřiska je o prd lehči :( asi jedine lamino ale to zas bude mraky broušeni tak nevim..
o 30.08.2007, 08:40 | Fridom
Tak dej překlišku, ta je pevná a neni tak těžká.
o 30.08.2007, 09:07 | michal_smsmsm (A)
ja mam mdf 12mm a je to tezky jak krava, priste bych volil radsi neco jineho, ale taky to bude tim ze mam velikou podlahu ;)
o 30.08.2007, 09:44 | Marv
Já jsem použil na spodní a vrchní desku MDFku 8mm a veškeré příčky a stěny z 18 mm MDF. Je to pořádně slepený + sešroubovaný a tvoří to dost tuhý skelet. V pohodě to sám z auta vyndám a nebojím se, že by se to nějak polámalo.
Jestli chceš, tak ti pošlu nějaký fotos.
o 30.08.2007, 09:51 | Zip
Já to vše udělal z 18mm MDFky, spodní, vrchní desku i příčky. Je to sešroubovaný a vyndám to v pohodě
viz. [ Link ]

a záleží co tam chceš dělat, jestli hodit do podlahy jen zesíky nebo i SW
jestli jen zesík, tak bych to řešil tak, že bych dal jen jednu vrchní desku a spodní podložil jen zesík, celý by to leželo na rámu z hranolů. Někdo to tady tak dělal, teď si nevzpomenu na jméno, ale bylo to v Hondě civic 3D, zelený a měl v tom Alpine SW i zesík
o 30.08.2007, 13:16 | Laďas
Mám to z MDF 18mm-všechno.. [ Link ] s tím maximálně spokojen a váha je ještě v normě.. Mám to plně rozebiratelné.. Fakt v pohodě.. Váhu bych tolik neřešil.. Jedině tužší podvozek.. :-)
o 30.08.2007, 13:31 | koren
Zip: a MDF se po nasaknuti vodou nerozpadne? :-)
MDF je vazne ouplne total zbytecna,nedej boze 18mm
uplne v pohode drevotriska kvalitne vypodkladana a nebude problem, pokud jsi aspon trochu sikovnej a nevozis v kufru bagr
o 30.08.2007, 15:25 | Zip
no MDF sice nasákne taky vodu, ale po vysušení je zrovna taková. Dřevotříska naboptná a změní tvar (objem, rozpadá se). To je aspoň moje zkušenost.
o 30.08.2007, 15:35 | alibaba
dřevotřísková deska se sice rozmočí,ale to by ti na ni muselo pršet-já jsem dělal vestavbu-dno z DTD 13mm,potažené černým mikroplyšem,otvory pro odvětrávání zesilovačů jsou vyplněné tahokovem-vše je lehké a dobře se s tím pracuje-teda podle mě:-)

foto k příspěvku  od alibaba

o 30.08.2007, 15:36 | michal_smsmsm (A)
vlastni zkusenost moje podlaha byla polita vodou a vypouklase tznm misto tloustky 12mm ma ted misty asi o milimetr az dva vic :( sice drzi po hromade ale urcite nezustane stejna...
o 30.08.2007, 15:45 | koren
asi takhle,drevotriska se rozdrobi,mdf popraska podelne
o 30.08.2007, 18:04 | m1tv
hm diky za rady nejako se stim poperu.. zkusim tu 8mm mdf ..
o 30.08.2007, 19:59 | Sasula
udelej to z truhlarsky preklizky... je tlusta asi 5mm a fakt pevna...

jinak ja to mel z 25MDF... ted jsem celej kufr vykuchal a auto je o 250kg lehci...
o 30.08.2007, 20:30 | m1tv
dik za napad poptam se ..
o 31.08.2007, 18:23 | ELmartyn
alibaba: moc se mi libi ta konstrukce bedny nemas jeste nejaky foto treba kdyz byla venku nebo pri stavbe???
o 31.08.2007, 21:21 | Jeffry.j
jako Sasula,jinak překlížku mám většinou jako základ při laminování....
Jinak já mám dno a box na sw 22mdf a pak pár věcí na to laminování(domečky pro zadí repro a rámečky kolem zesů) z překlížky....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4325 sekund.