Navštíveno 1150x

01.09.2007, 23:08 |
RepaO [ Link ] Myslíte,že tenhle zesík v mustku šplhá k těm 500W RMS??nebo je to jen jedno z mnoha pláclých čísílek?Moc mi ani nejde o ty čísla ono záleží na mnoha dalších faktorech, spíš jak se popere ze SW??
moc díky ;-)

tuším že v car&hifi na něm naměřily nějakých 333rms na 4ohm samo že v můstku

02.09.2007, 09:11 |
RepaO takže je dobrý nebo raději nekupovat??myslím že za ty prachy jako nouzové řešení ujde,ne?
Rapeo : jde o to na co ho potřebuješ, ono i ten výkon je docela slušný, za ty peníze
RepaO: Mnoho lidí ho tady má a já taky, součástky má kvalitní,jako zesíky za prachy kolem 9 litru a pokud nechceš trhat SPL rekordy, je tehle zesík skvělá volba, ostatně jako většina věcí od Carpoweru. Takže DOPORUČUJU.
Majk-fox z dvouma carpover 12TC a timhle zesikem ve fabce tusim bylo kolem 140db takze muj nazor super
Taky jsem měl tenhle zesík a woofer rozhejbal docela slušně....

02.09.2007, 16:17 |
RepaO Super hoši díky moc jen jsem si to chtěl ověřit ;-)
Jen pridavam stejny nazor. 500RMS bych bral z rezervou ale za ty penize je to dobrej zesik se slusnym vykonem.
mam taky velice spokojen... ten vykon je jak pisou.. 333RMS namereno mam to pred sebou v car&hifi...(celkem stare cislo) :o)))))
Taky mám a taky dobrýýý!;)
A když by to někdo srovnal s Magnat combat 600????
AKordýsek: Tak první rozdíl bude v kvalitě součástek pro HPB.

03.09.2007, 12:44 |
TROY Majk fox
COMBAT,že je shit? No čoveče nevim nevim.

03.09.2007, 13:17 |
Cenda Majkl, to ses trochu sekl, Combat jsou slusny zesiky, uplne jina liga jako HPB :-)
Kuwa sorry, pletu si to s Gladiátorem. Tak to nevim
Kámoš má v autě Gladiátora a já si to porát pletu.

03.09.2007, 17:46 |
Olda mám dvě HPBčka a jsem hodně spokojenej..

03.09.2007, 20:45 |
sadaz Mam 1 hpb ve škodovce 105 , na tom SW se stařičkym 10" pioneerem už jednou přemotávanym, ale nemužu si vynachvalit.. hpb sem koupil za 2000 kč z druhe ruky jeste v zaruce.. radio davam naplno malokdy a když už ho dam, i za volantem se mi klepou nohavice a cejtim chveni vlasu na hlavě. Potrebuju jeste vykoumat lepší napájení či lepší baterku, pri max vybuzení me do rytmu zhasínaj svetla...
Mám ho taky v autě, dřív pro sub, dnes pro přední system a jsem spokojen.
Díky nebudu měnit za combata:-)Z důvodu tu řečených a tak Luke sleep by mi to neodpustil:-)