Navštíveno 1424x

Ahoj,odpojila jsem Subwoofer na 10dni,po zpětném zapojení nefungoval a pálil pojistku.Opraveno. Teď mi ale chytá alternátor.Když neběží motor hraje ok,nastartuju a bouchne v něm a chrčí do rytmu přidávání plynu.Zkusil se dát 1odrušovač na rádio,zkusili se vyměnit uhlíky v alter.a nic.Nemáte někdo nápad co ještě zkusit?Nechtěj se mi po 2letech měnit kabely. díky
zkus ho na jiném autě... asi se něco přihodilo v zesu
Jeste se podivej,jestli mas dotazenou kostru u zesiku,mel jsem to samy,proste se mi povolili matky
NNNTomas: zkusila jsem. Zesík v pohodě fungoval.Tvrdí mi,že asi budou zničený ty "káblíky" Synce, ale mám je tam 2roky, tak myslím, že nemůžou být v háji.Nemůže mít nějakou negativní zpětnou vazbu zesík na rádio?Když mi pálil zes.pojistku,nemohlo to něco odkouřit i v rádiu?

04.09.2007, 17:09 |
mamut ja mam taky to same a jeste k tomu se mi v bedynkach oziva motorek sterace a kdyz seslapnu brzdu tak mi lupne v bedynkach aji pri zapnutych blinkrech uz nevim koho se zeptat volal sem vsude mozne poradi mi nekdo
Jestli není něco odpálený na vstupu toho zesíku... nějaký filtr...
Nevíš, co způsobilo přepálení pojistky?
zkus povytáhnout cinche tak, aby měl kontakt jen ten střední kolík a pak napiš, jestli se něco zmněnilo.

04.09.2007, 21:52 |
Paul měl jsem stejnej problém.Hledal jsem chybu všude a až když jsem vyměnil rádio,tak bylo vše ok
jen tak pro zajimavost, co mas za radio?
jj-presny popis poruchy i PIO.... :-)
Ale,nastesti nic narocneho na opravu.
ja jednou resil podobnej problem, aparatura piskala, brucela a kdo vi co jeste. Nedalo se to vubec poslouchat... problem byl opravdu v kabelu CINCH, byl na jednom miste promacklej od plastu pod kerym ved. Shodou okolnosti tam bylo radio pioneer, zkouseli sme jiny a to samy... asi je to zavada od zavady :-P
Já mám Panasonic, ale už asi mám závadu. Pravděpodobně zpětnou vazbou poruchy na zes. byla zničnená v rádiu součástka, která vyvažuje milisekundové výpadky dodávky energie a v této návazsnosti se tahaly odezvy alternátoru (velice suše laicky řečeno,doufám,že se nidko nezlobí). Pokud to bude v pořádku,dám ještě zprávu.