Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zesilovač chytá alternátor... PROČ

o Navštíveno 1424x o
o 04.09.2007, 07:53 | lulukatrin
Ahoj,odpojila jsem Subwoofer na 10dni,po zpětném zapojení nefungoval a pálil pojistku.Opraveno. Teď mi ale chytá alternátor.Když neběží motor hraje ok,nastartuju a bouchne v něm a chrčí do rytmu přidávání plynu.Zkusil se dát 1odrušovač na rádio,zkusili se vyměnit uhlíky v alter.a nic.Nemáte někdo nápad co ještě zkusit?Nechtěj se mi po 2letech měnit kabely. díky

o 04.09.2007, 09:25 | NNNTomas
zkus ho na jiném autě... asi se něco přihodilo v zesu
o 04.09.2007, 10:06 | jenicek007
Jeste se podivej,jestli mas dotazenou kostru u zesiku,mel jsem to samy,proste se mi povolili matky
o 04.09.2007, 10:59 | lulukatrin
NNNTomas: zkusila jsem. Zesík v pohodě fungoval.Tvrdí mi,že asi budou zničený ty "káblíky" Synce, ale mám je tam 2roky, tak myslím, že nemůžou být v háji.Nemůže mít nějakou negativní zpětnou vazbu zesík na rádio?Když mi pálil zes.pojistku,nemohlo to něco odkouřit i v rádiu?
o 04.09.2007, 17:09 | mamut
ja mam taky to same a jeste k tomu se mi v bedynkach oziva motorek sterace a kdyz seslapnu brzdu tak mi lupne v bedynkach aji pri zapnutych blinkrech uz nevim koho se zeptat volal sem vsude mozne poradi mi nekdo
o 04.09.2007, 18:16 | NNNTomas
Jestli není něco odpálený na vstupu toho zesíku... nějaký filtr...
Nevíš, co způsobilo přepálení pojistky?
o 04.09.2007, 19:29 | doronel
zkus povytáhnout cinche tak, aby měl kontakt jen ten střední kolík a pak napiš, jestli se něco zmněnilo.
o 04.09.2007, 21:52 | Paul
měl jsem stejnej problém.Hledal jsem chybu všude a až když jsem vyměnil rádio,tak bylo vše ok
o 04.09.2007, 21:55 | tappaja
jen tak pro zajimavost, co mas za radio?
o 04.09.2007, 22:01 | doronel
Pioneer? :-)
o 05.09.2007, 22:28 | wattman
jj-presny popis poruchy i PIO.... :-)
Ale,nastesti nic narocneho na opravu.
o 05.09.2007, 23:03 | cubajs
ja jednou resil podobnej problem, aparatura piskala, brucela a kdo vi co jeste. Nedalo se to vubec poslouchat... problem byl opravdu v kabelu CINCH, byl na jednom miste promacklej od plastu pod kerym ved. Shodou okolnosti tam bylo radio pioneer, zkouseli sme jiny a to samy... asi je to zavada od zavady :-P
o 06.09.2007, 13:24 | lulukatrin
Já mám Panasonic, ale už asi mám závadu. Pravděpodobně zpětnou vazbou poruchy na zes. byla zničnená v rádiu součástka, která vyvažuje milisekundové výpadky dodávky energie a v této návazsnosti se tahaly odezvy alternátoru (velice suše laicky řečeno,doufám,že se nidko nezlobí). Pokud to bude v pořádku,dám ještě zprávu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.326 sekund.