Navštíveno 1411x

Zdravím,
máte někdo zkušenost s Panasonicem CQ-C5355N nebo Pioneerem DEH-P7900UB ? Sháním nějaké kvalitní autorádio s USB, ale nejraději do 5000kč, tak mě zajímá jestli je ten pioneer v něčem podstatně lepší-nebo jaké jsou nedostatky Panasoniců. Je nějaký slyšitelný rozdíl ve zvuku mezi těmito radii?
Doporučte ještě nějaké komponentní 16,5cm repro a koaxiální 10cm (do kratké Fabie), vzhledem k výkonu rádií a kvalitě. Rád bych z té sestavy pak dostal přiměřené maximum.
z těchto 2 je výhodnější PIO, pak bych sem se klidně ohlížel po JVC, Clarionu

04.09.2007, 10:38 |
clown u pana bych se bal zvuku, mechaniky ..
ja bych taky bral radsi ten PIO... ale pokud chces neco s USB tak bych se podival jak psal jdoizo po nejakym clarionu nebo mozna aji kenwood :)

04.09.2007, 17:43 |
choze pokud chceš slušnější zvuk vem Pio - pokud chceš různý vy.undávky vem co chceš :-o
No jo...bral bych Pio,rád,a hned....ale ta cena je jednou taková, tak asi budu na něj přišetřovávat :))
Máte tu někdo PanaSoníka?
Soused na chate mel pred 3mi roky nejlepsi model od Panasonica ve Xsare a rikal,ze to neni nejake spatne radio (no aby to rikal,kdyz za nej dal 12k). Ted ma Alpine 9850R (lonsky model, letosni je 9853 - snad jsem si ty cisla nepopletl) a rikal ze se to neda srovnavat...(Alpine je lepsi). Ptal jsem se aji par prodejcu a taky rikali, ze by radsi volili Alpine nebo Pio...
Co třeba Kenwood 4537 viz.
[ Link ] anebo Clarion 578R
[ Link ] Je fakt ze Pio s BT nebo USB je drazsi nez ostatni radia (Panasonic, JVC...) ale co jsem zatim slysel od nich radia tak zadny nehralo spatne
Pokud do 5000, tak kdyz si projedes forum zjistis, ze treba s JVC KD-G731 urcite nic nezkazis. Za ty prachy:-)
Tak asi budu šetřit na Pincka... snad to bude stát za to... nevíte jestli se na něm dá měnit podsvícení na zelený?
mrkni na
[ Link ] ale podle jejich specifikace asi ne...

05.09.2007, 10:02 |
kulík já mám ten pioneer,je celkem dobrý,hlavně má 6xRCA,USB a aux in,kvůli tomu jsem to koupil,celkem mě překvapilo,že dost šumí - odstup s/n,jinak zvukově OK ,mechanika super
kulík: že šumí, tak to není odstup signál/šum , spíš rušení v signálech, neodrušený napájení,,,

05.09.2007, 10:28 |
kulík jdoizo: no,ale šlyšitelné i při rádio+2m kabel od baterky+2xrepro,samozřejmě vypnuté zapalování.Tady s tím nemá odrušení nic společného.Na zesiky se to samozřejmě zvýší.
Hold to žlutˇi mužíci začínají trochu flákat...
NNNTomas: Pioneerem určitě nic nezkazíš,škoda jen že Alpiny nemají USB ///:(
A máte někdo Panasonicem CQ-C5355N ?