Navštíveno 2540x

Při jízdě nebo i při stojícim autě mi vypadává pravé přední kompo. Když jdu po komplet kabeláži od rádia k zesu a od zesu k výhybce a od výhybky k reproduktorům, všechny kabely jsou jak maj bejt, nikde nejsou skřípnutý a jsou pevně zašroubovaný v terminálech. Když na rádiu přidám hlasitost na dost vysokou úroveň, tak se to zase chytne a chvilku hraje... Nechápu to, čim to je? Může bejt špatná výhybka? někde na tišťáku něco volný???
muze byt ve vyhybce uklepana civka ... otevri vyhybku a podivej se, pripadne prohod vyhybky mezi sebou, to ti snad pomuze odhalit zavadu, pripadne prehod stredobasy a uvidi se :) teda uslysi se...
Jo, to je dobrej nápad. Zkusim je prohodit, co to provede...
me chrochtal stredak takze jsem to taky resil takhle nez jsem zjistil ze to neni vyhybkou ale stredobasem ;)
no spis to tipuju prave na ten stredobas,ze je KO
jako pavel, vynechává to hlavně při vyššim zatížení?
Ne ne, reproduktorama to neni. Vynechávaj právě oba - i vejška i středobas a když se rozehraje, tak hraje klidně půl hodiny bez problému i na 120w RMS Proto se přiklánim k tý výhybce...
v poho me taky hodinu hraje dobre, a pak to zacne chrochtat, nebo to chrochta nekdy hned studeny, nekdy teply, ale vyhybkou to u me urcite neni, jen nevim proc to nechrochta furt...
no-jeste mne napada varianta,ze je spatny faston-zdali mas na repro a vyhybce org.fastony a vidlicky-obcas se stane,ze je tam proste prechodak a nebo to vubec nevede.....Kdyz tak zakapnout pajkou a tohle mas stopro....Myslim misto,kde je holí drát "zalisovan"k tomu konektoru-no,snad mne chapes...