Navštíveno 1975x

Zdravím Vás, konečně jsem si našel kousek času o víkendu.Chtěl jsem nějak jednoduše a rychle uchytit zesiky v kufru / o místo mi v kufru vůbec nejde, tak jsem to udělal následovně ( horní podložky jsem zatím dal prozatímní - pro rejpaly :-) ) tak jsem dávám vzorek
... pro pár lidí řákám, že bych to mohl mít komplet hotové do 1-2týdnů :-)) není čas...

09.09.2007, 19:46 |
Pagoš Tak koukej pokračovat, ať to kua hraje a aj vypadá :-)

09.09.2007, 19:47 |
jute Vyzerá to zaujímavo.. :-) Ako sú na tom tie zosíky zvukovo ?
hodně dobře, předtím jsem měl Denon,DLS RA, A řady, SS aj....... u-din opravdu hodně muziky za dobré peníze :-)

09.09.2007, 20:17 |
jute Čím viac na to pozerám, tým viac sa mi to páči ! Kua dal si mi s tými zosíkmi "chrobáka do hlavy".... :-))

09.09.2007, 20:37 |
Zip vypadá to hodně dobře, jen mě zajímá jakou to bude mít finálovou podobu. Zda to bude nějakv laminátu a nebo MDF či něco?
hehe, ty vypadaj jako by byly PA zesiky do racku, tak to je jednoduchý, hoď do kufru case a máš po starostech - když bude s kolečkama tak se ani moc nenadřeš:-))))
Pekna prace pokracuj pokracuj valcis s tim uz skoro stejne jako ja :o)
jsem zvědav, kdy to doděláš..
fuff: pracuju v IT a rackovku bych sem si do auta nedal :-)
Tomáš: jseš muj vzor, taky to dělám roky :-)))¨
Pasaťák: času neni moc a někdy na to ani nemám moc chut

13.09.2007, 00:12 |
erix7 (K)
ruffrider, jo i nzev zesiku RM znamena Rack Mount, ale s PA to nema moc psolecneho, jsou to 12V zesiky kajo kazde jine, ale s neobyvklym disajnem a montazi v instalaci. Zvukove jsou na tom hodne dobre, vychzeji z rady Pro , tu jsem mnel take osobne v aute.
Oidzo- makej, makej at je zase neco new na poslech :)

13.09.2007, 10:38 |
UJCO kym to budes mat hotove , budes chciet upgrade auta na novsie :-))
inak super...
To UJCO to neznas jdoiza to by neudelal :-)