Navštíveno 2107x

Vím, že už to tady bylo tisíckrát, ale pořád se nemůžu rozhodnout, které obědnat, tak snad naposledy.
Poslouchám hip-hop a R&B a taky punk-rock takže naprosto odlišné žánry.
Chystám to do GIII. Kompa chybi do kompletu aparatury. SW mam Axton CAB259 a pohánět ho bude Rodek R280i 1x250W RMS. Na kompa dopředu a zadní repro je připravený Mac Audio Z4100 4x80W RMS. V platu jsou třípásmové koaxialy Axton o průměru 20cm CAX329.
Radio je Panasonic CQ 5303 a kapacitor Dietz.
Chtěl bych investovat maximálně 3000,- ale spíše méně.
Vybírám víceméně z tohodle:
Axton CAC2.6
Spectron SPC26Z
HERTZ DSK 165
HELIX DARK BLUE 62.1 či 62
SinusLive SL 160
SINUS LIVE SL F165 + NEO 13s
Impulse Comp 6,5
Co vy na to? Jiným variantám se nebráním...
Powerbass S6C,ES6C nebi třeba u-dimrnsion EL6 comp jsou podle mého lepší varianty, ozvi se
Když to bude na zesilovači, tak bych volil uplně jiné kompa než jsou ve výběru.
Powerbass ES 6C
[ Link ] Rainbow SLX 265
[ Link ] nebo třeba Hifonics ZXi 6.5C
[ Link ] většina tebou zmíněných komp je vhodných spíše na zesilovač v rádiu a je škoda nevyužít výkonu Mac Audia. Vše se pohybuje okolo těch 3000,- kdyžtak se mi ozvi (kontakty pod nickem) a můžem to ještě probrat a třeba i vymyslet cenu :-)
přesně jak píše jdoizo, nic jiného bych tam nedával a budeš spopkojený...
Do 3000 by som volil Powerbass ES 6C.
naprosto souhlasím s jdoizem, doplnil bych výběr o výborně hrající Crunch GTR 6.5C, pokud budeš mít dobře udělanou instalaci, tak hrají naprosto výborně, a cena je taky dost dole.. Vycházejí jen na 2151,-Kč!!
[ Link ]
Já se s nimi nebudu hádat, stejně doporučují jen to, co prodávají a ještě si navzájem pochlebují. Ale když je to baví, škoda že to není o doporučení, ale o tom toho co nejvíce prodat.
Pokud ale můžu říct za sebe, tak bych vybíral mezi Rainbow 265 SLX nebo Axton 2.6. Obojí vítězové testu, obojí hodně kvalitní. Jinak na starší modely axton je teď 10% sleva (na 13 cm dokonce 15%), takže ještě i trochu ušetříš. Ale vyber si co chceš, asi bych si na tvém místě nejdřív aspoň některé z nich poslechl, abych měl představu, co mi vyhovuje.
Jinak řečeno, kromě Hertz DSK neuděláš ani s jedněmi vyloženě chybu.
to Silverghost: Já být tebou, tak se těchto připomínek pozdržím, schválně jsem si prošel tvoje příspěvky a neviděl jsem u tebe psát o něčem jiném, než Axton, Eyebrid, Spectron a Emphaser.. Teď jsi zahrnul Rainbow jen proto, protože jsi chtěl být důležitý.. Zrovna u tebe jsem už zažil prosazování reproduktorů, které prostě byly horší, než například nabídka moje, nebo někoho jiného a asi proč? Protože je prodáváš... nemám čas tu hledat link, tak buď rád..
To já se klidně nechám poučit, byl bych rád, kdyby si je našel. A pochybuji, že by byly horší než to, co nabízíš ty. A dost pochybuji, že si něco z toho, co tu napadáš, někdy slyšel.
jsi směšný.. nenapadej někoho, koho neznáš.. tím bych tento trapný rozhovor ukončil, pokud se chceš o tom bavit, tak můžem třeba přes ICQ..