Navštíveno 1458x

12.09.2007, 14:38 |
TomasSI | Upraveno: 2007-09-12 14:39:21
ma niekto nejeke skusenosti z tymto wofrom v 10" prevedeni v uzavretej alebo Br ozvucnici? za nazor dakujem. hlavne ma zaujima ako je narocny na zosik a ci velmi nedoznieva. mam rad pevny a objemny bass oplati sa tento kusok?
čafko:) no ja mam skusenosť s 12" stejto rady a povime ti že je to super kusok:) mam to v uzavretej ozvučnici a hra to suuper:) krasne presny bass a aj to hra:))) puštam don ho cca 250rms asik ale uplne mu postačuje teda nieeje moc naročny na zosik:) ak xeš vela hudba za malo penazi toto je podla mna to prave rieštenie:)))

12.09.2007, 23:47 |
MaxxT ja mel primo u sebe v aute discus 10tku, mel jsem ji s pasovou propusti a hrala moc prijemne.. dobra bedna a zesik co mu dopreje aspon tech 250 rms a zahraje fakt krasne..
tu 10tku u pavla potvrzuju..... za ty prachy super...... samozrejme bude rozdíl mít to v kufru a né 10cm od hlavy jako on ale za tu cenu dobrý beztak :)
Dik za nazor.musim presvedcit kamosa nech ho kupi.on stale kupuje veci ktore v aute dobre vyzeraju a az na druhom mieste je zvuk.a tento kusok pravdepodobne splnuje obydve veci.