Navštíveno 1421x

Zdravím ve spolek milí autohifisti. Řeším problém s redukcí z originál konektoru Volvo 460 na ISO konektor. Koukal jsem na internet a nalezl pouze konektor pro rok tuším 90-95, který se skládá vlastně ze dvou konektorů = jeden na napájení + druhý asi na repro. Ale já mám auto z roku 1996 - vlastně jedno z posledních a tam je konektor na všechno společně - dvě řady celkem 10 kablíků viz. foto.
Tak kdyby někdo věděl co to je zač a kde sehnat budu vděčný. Já zdravím a děkuju ....

Ten co jsi viděl na netu byl opravdu na starší verze před faceliftem, být tebou neřeším redukci ale sehnal bych si na některým volvo fóru schéma zapojení a pak bych ho uříznul a dal místo něj kostky - rychlé, levné, efektivní:-)
Tak to je poslední řešení, ale mít ,,půl dne,, ruce v přihrádce pro autorádio se mi moc nechce.
já vím je to krutý, ale jediná jiná možnost zkusit nějakého autorizovaného prodejce volvo, a pokud někdy něco takového do toho auta dávali tak ti to určitě rádi za raketu prodaj...
Tady to máš.

Tak ještě jednou...

14.09.2007, 10:10 |
SEKIN Nemůže to být tohle? Je ale pro 91-95, tak nevím.
[ Link ] 
A naposled :o)

Díky kluci, je to vyřešený díky ACR Hradec. Je to ten konektor jak psal Sekin s tím, že jsem tu druhou část objevil omylem dnes :o)))