Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problém s rádiem

o Navštíveno 1472x o
o 15.09.2007, 13:57 | hanzy10
cusa lidi,mám problém s rádiem snad mi tu někdo pomůže.Mám rádio SONY CDX-S2250S..... A můj problém vězí vtom že prostě když dám jakékoliv CD ejstli ej to MP3,CD-RW CD-R tak je to jedno prostě hraje to cca 10-15 minut a pak se proste začne to CD sekat...ej to jedno jestli jedu či stojím..pořád stejny problém....radio běží normálně...tak snad mi tu někdo poradí pač už jsi fakt nevim rady...jinak diky!!§radio je stary cca 2roky a predtím to nedělalo...

o 15.09.2007, 16:54 | Collin
Tohle bych šel asi reklamovat. Jestli to teda ještě néní starý přes ty 2roky.
o 15.09.2007, 23:56 | Poky2
Ten samej problém sem měl s RoudStarem-rádio se přehřejvalo a ohřejvalo i CD a pak se začalo sekat.
Pak sem si koupil Sonku (CDX-F7750S) a bylo po problemu...
Má to tvoje rádio dostatečný chlazení???
o 16.09.2007, 09:49 | hanzy10
ja nevim....me neprijde ze by se melo prehřívat jako....takze jsi myslíte ze to rádao je teda v coudu??? mno proste se začne sekat..chvilku a pak uz to neprečte vubec..myslíte ze to muze byt čočka,?jen vyčistit????BOHUŽEL ZACALO MI TO DELAT PO ZARUCE:( takze to uz nejde..mam asi mesic po záruce
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.